Фарширований перець з м’ясом і лісовими грибами

Фарширований перець – одна з улюблених літніх страв. Пропонуємо вам рецепт, в якому м’ясний фарш поєднаний з грибами і немає рису. Таке оригінальне поєднання допомагає створити чудову смакову композицію.

Вам необхідно взяти наступні інгредієнти:

  • фарш свинячий – 300 грамів;
  • перець солодкий – 6 штук;
  • цибуля – 2 штуки середнього розміру;
  • гриби лісові – 300 грамів;
  • олія- для смаження;
  • морква – 1 штука середнього розміру.

Як приготувати фарширований перець з м’ясом і грибами

Відваріть гриби в підсоленій воді не менше 30-ти хвилин, відкиньте на друшляк, промийте і дайте обсохнути.

Фарширований перець з м'ясом і лісовими грибами

Далі подрібніть гриби м’ясорубкою або блендером (блендер допомагає зберегти більше смаку) і обсмажте на пательні з розігрітою олією 7-8 хвилин.

Фарширований перець з м'ясом і лісовими грибами

Далі поріжте цибулю кубиками, додайте до грибів і обсмажуйте ще 5 хвилин.

Фарширований перець з м'ясом і лісовими грибами

Підготуйте фарш.

Фарширований перець з м'ясом і лісовими грибами

Додайте до нього гриби з цибулькою, посоліть, добре перемішайте.

Фарширований перець з м'ясом і лісовими грибами

Зріжте у перців хвостики, видаліть насіння, добре промийте.

Фарширований перець з м'ясом і лісовими грибами

Начиніть їх фаршем. Як ви бачите, рис не використовується, тому ця страва буде більш м’ясною.

Фарширований перець з м'ясом і лісовими грибами

Візьміть другу цибулю, крупно поріжте, обсмажте на олії 5 хвилин. Потім додайте до неї моркву, натерту на крупній тертці, і смажте ще 5 хвилин.

Фарширований перець з м'ясом і лісовими грибами

Покладіть столову ложку томатної пасти і готуйте ще 3 хвилини.

Фарширований перець з м'ясом і лісовими грибами

Викладіть половину цієї маси в каструлю, зверху покладіть перець, а на нього другу частину засмажки. Залийте окропом і варіть на середньому вогні на 45-50 хвилин.

Фарширований перець з м'ясом і лісовими грибами

Цей гарнір варто подавати гарячим.

Фарширований перець з м'ясом і лісовими грибами

Смачного!