Фарширований перець – одна з улюблених літніх страв. Пропонуємо вам рецепт, в якому м’ясний фарш поєднаний з грибами і немає рису. Таке оригінальне поєднання допомагає створити чудову смакову композицію.
Інгредієнти: Болгарський перець, Гриби, Морква, Рослинна олія, Фарш свинячий, Цибуля
Вам необхідно взяти наступні інгредієнти:
- фарш свинячий – 300 грамів;
- перець солодкий – 6 штук;
- цибуля – 2 штуки середнього розміру;
- гриби лісові – 300 грамів;
- олія- для смаження;
- морква – 1 штука середнього розміру.
Як приготувати фарширований перець з м’ясом і грибами
Відваріть гриби в підсоленій воді не менше 30-ти хвилин, відкиньте на друшляк, промийте і дайте обсохнути.
Далі подрібніть гриби м’ясорубкою або блендером (блендер допомагає зберегти більше смаку) і обсмажте на пательні з розігрітою олією 7-8 хвилин.
Далі поріжте цибулю кубиками, додайте до грибів і обсмажуйте ще 5 хвилин.
Підготуйте фарш.
Додайте до нього гриби з цибулькою, посоліть, добре перемішайте.
Зріжте у перців хвостики, видаліть насіння, добре промийте.
Начиніть їх фаршем. Як ви бачите, рис не використовується, тому ця страва буде більш м’ясною.
Візьміть другу цибулю, крупно поріжте, обсмажте на олії 5 хвилин. Потім додайте до неї моркву, натерту на крупній тертці, і смажте ще 5 хвилин.
Покладіть столову ложку томатної пасти і готуйте ще 3 хвилини.
Викладіть половину цієї маси в каструлю, зверху покладіть перець, а на нього другу частину засмажки. Залийте окропом і варіть на середньому вогні на 45-50 хвилин.
Цей гарнір варто подавати гарячим.
Смачного!