Свині відбивні – це одна з тих страв, яку господині готують не тільки для святкового столу, до того ж, вони майже завжди подобаються дітям. Отже, ще один рецепт відбивних до вашої кулінарної скарбнички не буде зайвим. Спробуйте посмажити соковиті свині відбивні з цибулею по-королівськи за цим рецептом. М’ясо виходить ніжним та Спробуйте посмажити соковиті свині відбивні з цибулею по-королівськи за цим рецептом. М’ясо виходить ніжним та м’яким: хоч на вечерю, хоч на святковий стіл подавай!
Інгредієнти: Борошно, Перець чорний мелений, Свинина, Сіль, Соняшникова олія, Цибуля, Яйце
Отже, для відбивних береться такий шматок свинини, щоб на ньому було менше жиру. Секретним інгредієнтом, який зробить відбивні соковитими, являється цибуля. Опис рецепту та покроково зніті фото допоможуть краще зрозуміти, як м’ясо та цибулю поєднати між собою.
Інгредієнти:
- 500 гр свинячої корейки;
- 3 яйця;
- 2 цибулини середнього розміру;
- 1 склянку борошна;
- 150 мл олії;
- сіль, перець, спеції – за смаком.
Як зробити соковиті відбивні з цибулею
Підготуємо свинину. Для відбивних м’ясо нарізають поперек волокон, це правило не можна порушувати. Отже, наріжте свинину на пласти, щоб товщина кожного була не більше сантиметру. Робіть це добре нагостреним ножем.
Відбийте молотком кожен шматок м’яса з обох сторін, але не треба застосовувати при цьому надто багато фізичних зусиль. Обережність під час відбивання потрібна для того, щоб ненароком не порвати відбивну. Дірка не зіпсує смак страви, але виглядатиме не гарно.
Сіль змішайте с меленим перцем, можна додати ще улюблених спецій. З двох сторін обробіть цією сумішшю кожну відбивну.
Поки м’ясо просочується сіллю та спеціями, зробіть кляр. Яйця розбийте в миску, додайте солі, перцю і розмішайте.
Цибулю треба почистити та нарізати маленькими кубиками.
В окрему тарілку насипати борошна.
Залишився тільки один невеликий, але дуже важливий етап.
Беремо кожну відбивну і на неї висипаємо трохи нарізаної цибулі, розрівнюємо та додатково вдавлюємо цибулю пальцями до м’яса. За бажанням, таким чином обробити можна хоч одну сторону відбивної, хоч обидві.
Коли кожна відбивна буде з цибулею, ставте на вогонь пательню з олією. Коли вона розігріється, беріть один шматок м’яса, запаніруйте його з початку у борошні, потім у яйці, і зразу ж відправляйте свинину смажитись.
Обсмажувати треба на великому вогні, поки не з’явиться апетитна золотава скоринка. В середньому на смаження у вас має витрачатись до 4 хвилин на кожну сторону.
Свинячі відбивні за цим рецептом виходять гарні, соковиті. Цибуля додає їм приємного присмаку.
Гарнір до відбивних вибирайте на ваш розсуд. Це може бути будь-яка каша: гречана, ячна чи розсипчастий рис.
Чекаєте гостей чи плануєте сімейне свято? Приготуйте відбивні з цибулею!
Пропоную цікавий відео-рецепт з якого дізнаєтесь відразу 3 смачні рецепти відбивних зі свинини. Кожен спосіб приготування вартий уваги і в кожному випадку м’ясо виходить дуже смачним і соковитим.