Соковиті свинячі відбивні з часниковим соусом

Не знаю як у кого, але у моїх чоловіків, якщо кажуть, що хочеться м’яса, це значить їм хочеться відбивних. З’їдять соковиту свинячу відбивну, і голод, і гостре бажання “поїсти м’яска”, у них швидко проходить. Для приготування смачних відбивних, головне, купити правильний шматок м’яса: свіжий і красивий, довгастої форми для зручного нарізування шматків. Непоганим вибором буде свиняча філейка: ребра зрізати для бульйону, а підребернуа частина відмінно підійде для приготування нашої страви.

Інгредієнти для відбивних:

Соковиті свинячі відбивні з часниковим соусом

  • 800 гр свинини;
  • 3 яйця;
  • 200 гр борошна;
  • сіль перець;
  • трави для м’яса.

Для часникового соусу:

Часниковий соус з майонезом

  • 150 гр майонезу;
  • 3 зубчики часнику;
  • кріп.

Як зробити відбивні зі свинини

Борошно висипаємо в плоску тарілку, досить широку, адже в ній повноцінно повинен розміститися шматок відбитого м’яса.

Яйця злегка збиваємо в окремій тарілці, додаємо сіль і улюблені приправи до м’яса.

Нарізаємо невеликими скибками м’ясо. Відбиваємо молотком. Приступаючи до цієї процедури, раджу м’ясо укрити харчовою плівкою, щоб потім не вимивати всю кухню від бризок. Злегка посолити і присипати меленим перчиком.

Ну ось, на фото вже все готово.

Соковиті свинячі відбивні з часниковим соусом

Ставимо сковороду на плиту, розігріваємо олію.

Занурюємо відбивну в борошно, ретельно притискаємо, намагаючись захопити побільше борошна.

Соковиті свинячі відбивні з часниковим соусом

Потім, переміщаємо в тарілку зі збитими яйцями.

Соковиті свинячі відбивні з часниковим соусом

Замочуємо з усіх боків і відправляємо на сковороду. Готуємо на слабкому вогні до приємної коричневої скоринки з обох сторін.

Соковиті свинячі відбивні з часниковим соусом

Прожарені відбивні котлети складаємо стопкою в окремому посуді.

Соковиті свинячі відбивні з часниковим соусом

Тепер готуємо часниковий соус. Видавлюємо або натираємо часник в порцію майонезу.

Часниковий соус з майонезом

Додаємо подрібнений кріп.

Часниковий соус з майонезом

Все змішуємо.

Часниковий соус з майонезом

Пропорції інгредієнтів можна змінити, але запах соусу повинен пронизувати часниковим ароматом.

Смачні і соковиті свинячі відбивні з білим соусом – смакота.

Соковиті свинячі відбивні з часниковим соусом

Гарнір до таких ласощів підійде будь-який. Можна як на фото, просто з маринованим помідором і хлібом. Але, скажу по секрету, що найулюбленіший у нас гарнір – це проста пюрешка. Їжте смачно і з задоволенням.