Ви хоч раз пробували приготувати домашню варену ковбасу? Якщо ні, то пропоную сьогодні зайнятися цим захоплюючим процесом. Зрозуміло, що готувати ми будемо таку ковбасу не по ГОСТу, але зате вона буде без хімічних добавок та харчових барвників, тому буде не тільки корисна, але й смачна. Продовжувати читання Домашня молочна ковбаса, зварена в харчовій плівці
Тег рецептів: Як варити
Смачний сирний суп з плавленим сиром, вермішеллю та копченою ковбасою
Додавши плавлений сирок до звичайного супу, можна значно видозмінити його смакові властивості. Така перша страва матиме ніжний вершковий присмак. Продовжувати читання Смачний сирний суп з плавленим сиром, вермішеллю та копченою ковбасою
Смачні ліниві вареники з сиру на пару в мультиварці
Пропоную Вам рецепт приготування надзвичайно смачних та ситних ледачих вареників із свіжого та жирного домашнього сиру. У моїй сім’ї їх називають сирними кульками, бо заготовки я роблю круглої форми. Продовжувати читання Смачні ліниві вареники з сиру на пару в мультиварці
Розсипчастий кускус з куркою – проста і смачна друга страва з кус-кус
Кускус чи то кус-кус – це корисна крупа, з якої готується безліч традиційних східних страв, починаючи від звичайної каші для гарніру і закінчуючи різноманітними салатами на його основі. Зазначу, що будь яка страва вийде смачною, якщо правильно відварити крупу, щоб вона залишилася розсипчастою. Продовжувати читання Розсипчастий кускус з куркою – проста і смачна друга страва з кус-кус
Як правильно варити гречку або як приготувати гречану кашу на гарнір – рецепт смачної розсипчастої каші без варіння
Здавалося б, що з приготуванням гречки впорається будь-хто. Навіть дитина. Коли ж доходить до справи, багато людей починають проводити дослідження стосовно того, скільки брати гречаної крупи, скільки води додавати та скільки часу її варити. Адже смачну та розсипчасту кашу хочуть усі! Після сьогоднішнього рецепта ваше уявлення про гречану кашу перевернеться з ніг на голову. Готові? Я розповім як приготувати гречку без варіння. Так-так. Ви все правильно прочитали.
Ледачі вареники з сиром, як в садку
Коли я ходила в дитячий садочок, то нам часто готували дві страви: сирну запіканку та ліниві вареники. Запіканку я не любила, а от вареники мені настільки подобались, що я завжди просила добавку. Коли стала дорослою, захотіла приготувати вареники «із дитинства», та ніде не могла знайти рецепт. А рецепт, як виявилося, простий. Продовжувати читання Ледачі вареники з сиром, як в садку
Варене сало в цибулинні, смачне сало з перцем і часником або попрікашка
Сьогодні я поділюся з вами рецептом вареного сала в цибулинні. Маринується воно з червоним перцем та часником. Результат – дивовижний! Сало виходить надзвичайно ніжним. А якщо ви візьмете сало з прошарком м’яса, то воно й охолонути не встигне! Тож беріть великий шматок і смакуйте із задоволенням.
Продовжувати читання Варене сало в цибулинні, смачне сало з перцем і часником або попрікашка
Правильний розсипчастий рис на гарнір по-китайськи
В Азії рис – це одна з улюблених страв. Тому якщо ви хочете приготувати цей гарнір смачно та правильно – пропонуємо рецепт розсипчастого рису по-китайськи. Продовжувати читання Правильний розсипчастий рис на гарнір по-китайськи
Як варити манти в мультиварці або мантоварці на парі
Манти, так само як і пельмені, боози чи китайські пельмені (які різняться один від одного розміром, способом ліплення та способом приготування: на парі, в маслі або в малій кількості бульйону під кришкою) дуже “зручна” страва. Адже їх можна наліпити, відправити в морозилку, а потім, коли не вистачає часу на готування обіду, просто зварити. Продовжувати читання Як варити манти в мультиварці або мантоварці на парі
Як варити макарони в каструлі, щоб вони не злипалися
Здається, нема простішої кулінарної справи, як відварити макарони в каструлі. Але дуже часто господині стикаються з проблемою, коли макаронні вироби (різної форми) злипаються один до одного, утворюючи грудку. Продовжувати читання Як варити макарони в каструлі, щоб вони не злипалися