Соковита свинина на мангалі – як маринувати м’ясо для шашлику, барбекю, гриля або смаження на решітці

Які ж весна й літо без шашлику? Хоча, я знаю людей, які його увесь рік готують, як на природі, так і вдома.  На мою думку, найсмачнішим є шашлик, приготований на дровах, з ароматом диму від фруктової деревини. Продовжувати читання Соковита свинина на мангалі – як маринувати м’ясо для шашлику, барбекю, гриля або смаження на решітці

Смачна хрустка смажена курка на мангалі

Сьогодні вирішила поділитися з вами рецептом соковитої курочки на мангалі.  Маринувати ми будемо із  додаванням соєвого соусу.  Хоча, я й прихильниця меду та гірчиці, але на мед часто буває алергія, тому готуємо без нього.  Готувати ми будемо курячі крильця та гомілку. Продовжувати читання Смачна хрустка смажена курка на мангалі

Як приготувати шашлик правильно? Що значить цибуля і маринад для шашлику?

Кажуть, що шашлик – це суто чоловіча справа.  Свого роду – ритуал.  Як ви вважаєте, що є запорукою ідеального шашлику?  Маринад?  Чи, може, спеції?  Час замочування?  Ні!  Ідеальний шашлик вийде тільки з правильно вибраного м’яса.

Продовжувати читання Як приготувати шашлик правильно? Що значить цибуля і маринад для шашлику?

Де посмажити шашлик або мангал для шашлика

Шашлики можна смажити на природі: в парку, в лісі або на річці, а можна і у дворі будинку. Але в будь-якому випадку вам знадобиться мангал для шашлика.

Продовжувати читання Де посмажити шашлик або мангал для шашлика