Бублики з фаршем в духовці або фаршировані сушки – простий рецепт закуски

Хочете здивувати гостей, або просто приготувати щось цікаве на обід чи вечерю?  Тоді, фаршировані бублики – саме те, що вам потрібно!  Ця ситна м’ясна закуска нікого не залишить байдужим.  Готуються бублики з фаршем надзвичайно просто.  Пропоную вашій увазі мій детальний фоторецепт.

Одразу хочу звернути вашу увагу, що для приготування цієї закуски нам знадобляться звичайні ванільні бублики без глазурі.

Отже, беремо:

Бублики з фаршем в духовці або фаршировані сушіння

  • 300 г курячого фаршу (фарш може бути й інший);
  • цибулина;
  • зубчик часнику;
  • склянка води;
  • 1 яйце;
  • 50 г твердого сиру;
  • ванільні бублики.

Як приготувати фаршировані сушки

Розмочуємо бублики у теплій воді протягом 2-3 хвилин доки вони злегка не набухнуть.

Бублики з фаршем в духовці або фаршировані сушіння

До фаршу додаємо сире яйце, дрібно нарізану цибульку і розчавлений часник.  Солимо.  Яйце зробить фарш мокрішим, а це, в свою чергу, не дасть бубликам затвердіти під час випікання.

Бублики з фаршем в духовці або фаршировані сушіння

Викладаємо бублики на пергамент і начиняємо невеличкими м’ясними фрикадельками.

Бублики з фаршем в духовці або фаршировані сушіння

Посипаємо тертим сиром.

Бублики з фаршем в духовці або фаршировані сушіння

Я рекомендую випікати бублики на сухому, нічим не змащеному пергаменті, щоб вони не ввібрали в себе зайвий жир.

Розігріваємо духовку до 200°C і випікаємо протягом 10-15 хвилин.

Бублики з фаршем в духовці або фаршировані сушіння

Хоча, фаршировані бублики й чудово смакують холодними, подавати їх краще гарячими.  Адже гарячий, тягучий сир додає страві особливого смаку.

Бублики з фаршем в духовці або фаршировані сушіння