Хочете здивувати гостей, або просто приготувати щось цікаве на обід чи вечерю? Тоді, фаршировані бублики – саме те, що вам потрібно! Ця ситна м’ясна закуска нікого не залишить байдужим. Готуються бублики з фаршем надзвичайно просто. Пропоную вашій увазі мій детальний фоторецепт.
Інгредієнти: Бублик, Вода, Сир, Фарш м'ясний, Цибуля, Часник, Яйце
Одразу хочу звернути вашу увагу, що для приготування цієї закуски нам знадобляться звичайні ванільні бублики без глазурі.
Отже, беремо:
- 300 г курячого фаршу (фарш може бути й інший);
- цибулина;
- зубчик часнику;
- склянка води;
- 1 яйце;
- 50 г твердого сиру;
- ванільні бублики.
Як приготувати фаршировані сушки
Розмочуємо бублики у теплій воді протягом 2-3 хвилин доки вони злегка не набухнуть.
До фаршу додаємо сире яйце, дрібно нарізану цибульку і розчавлений часник. Солимо. Яйце зробить фарш мокрішим, а це, в свою чергу, не дасть бубликам затвердіти під час випікання.
Викладаємо бублики на пергамент і начиняємо невеличкими м’ясними фрикадельками.
Посипаємо тертим сиром.
Я рекомендую випікати бублики на сухому, нічим не змащеному пергаменті, щоб вони не ввібрали в себе зайвий жир.
Розігріваємо духовку до 200°C і випікаємо протягом 10-15 хвилин.
Хоча, фаршировані бублики й чудово смакують холодними, подавати їх краще гарячими. Адже гарячий, тягучий сир додає страві особливого смаку.