Мексиканська касаділья – лаваш на грилі з начинкою з курки та грибів

Лаваш з начинкою на грилі може відмінно замінити домашню піцу. В Мексиці цю страву заведено називати «кесаділья» й з піцою її там не порівнюють взагалі. Мексиканська кесаділья з куркою, грибами та сиром, має лише загадкове ймення, а готувати її зовсім неважко.
Продовжувати читання Мексиканська касаділья – лаваш на грилі з начинкою з курки та грибів

Ціла, фарширована яблуками курка запечена на пиві в аерогрилі

Сьогодні пропоную приготувати просту та швидку, можна навіть сказати «ліниву» страву, що потребує мінімальних трудовитрат. Ціла, фарширована яблуками курка запечена на пиві виходить неймовірно смачною. Ви правильно здогадались, мова йде про, так звану, п’яну курку, яка свою назву отримала завдяки запіканню в алкогольних парах. При такому способі приготування куряче м’ясо гарантовано виходить соковитим та ароматним завдяки додаванню яблук та хмільним хлібно-солодовим парам міцного темного пива. Продовжувати читання Ціла, фарширована яблуками курка запечена на пиві в аерогрилі

Гнізда з фаршу з грибами і сиром на овочевій подушці запечені в духовці або аерогрилі

Сьогодні в нашому меню смачна та досить дієтична страва – гнізда з фаршу з грибами і сиром, запечені в духовці на подушці з цвітної капусти. Приготувати таку страву достатньо просто, але я, все ж, доповню рецепт покроково зробленими фото – наочними ілюстраціями процесу приготування. Продовжувати читання Гнізда з фаршу з грибами і сиром на овочевій подушці запечені в духовці або аерогрилі

Фаршировані курячі стегенця

Звичайнісінькі курячі стегенця можуть подарувати багатий смак і користь, якщо їх не просто зварити чи засмажити, а запекти з начинкою всередині них. Продовжувати читання Фаршировані курячі стегенця

Чапаті – індійські листкові прісні коржі

Індійські прісні коржі чапаті – це оригінальний аналог хліба, який допоможе урізноманітнити ваше меню. Чапаті подають з медом, сиром, молоком. Продовжувати читання Чапаті – індійські листкові прісні коржі