Курка з хрусткою скоринкою запечена в духовці цілком, фарширована цибулею і часником

Фарширована курка з хрусткою скоринкою – це смачна і соковита страва, яку можна подавати як до повсякденного, так і до святкового столу. Продовжувати читання Курка з хрусткою скоринкою запечена в духовці цілком, фарширована цибулею і часником

Фарширована курка з яблуками в духовці – запечена в рукаві в медово-апельсиновому маринаді

Курка запечена цілком у медово-апельсиновому соусі стане хорошим доповненням будь-якого святкового застілля. Страва виходить смачною і дуже ароматною. Продовжувати читання Фарширована курка з яблуками в духовці – запечена в рукаві в медово-апельсиновому маринаді

Фарширована курка без кісток в духовці

Фарширована курка без кісток в духовці – це хоч і не простий, але дуже смачний рецепт. Щоб все вийшло ідеально, треба просто знати правила, про які ми зараз і разкажемо.
Продовжувати читання Фарширована курка без кісток в духовці

Ціла, фарширована яблуками курка запечена на пиві в аерогрилі

Сьогодні пропоную приготувати просту та швидку, можна навіть сказати «ліниву» страву, що потребує мінімальних трудовитрат. Ціла, фарширована яблуками курка запечена на пиві виходить неймовірно смачною. Ви правильно здогадались, мова йде про, так звану, п’яну курку, яка свою назву отримала завдяки запіканню в алкогольних парах. При такому способі приготування куряче м’ясо гарантовано виходить соковитим та ароматним завдяки додаванню яблук та хмільним хлібно-солодовим парам міцного темного пива. Продовжувати читання Ціла, фарширована яблуками курка запечена на пиві в аерогрилі

Курка фарширована млинцями з м’ясом (без кісток)

Фарширована курка з млинцями і м’ясом – це цікава холодна закуска, з якої попередньо видаляються всі кістки.  Продовжувати читання Курка фарширована млинцями з м’ясом (без кісток)