Куряча грудка запечена в пиві, шпигована беконом, часником і перцем

Чоловіки найчастіше віддають перевагу їжі у ситному та грубому варіанті: відбивним з кров’ю, стейкам, шашликам і т. д. Прекрасна ж половина людства культивує чисто жіночу їжу — ніжну, легку, дієтичну, з нейтральним смаком: рідкі супчики з овочів, шпинат, салат, варену курячу грудку та інші страви, що мають мінімальний вміст калорій. Продовжувати читання Куряча грудка запечена в пиві, шпигована беконом, часником і перцем

Фаршировані курячі стегенця

Звичайнісінькі курячі стегенця можуть подарувати багатий смак і користь, якщо їх не просто зварити чи засмажити, а запекти з начинкою всередині них. Продовжувати читання Фаршировані курячі стегенця