Запечений в духовці гарбуз фарширований м’ясом і грибами

Запечений в духовці гарбуз фарширований м’ясом і грибами – смачна і проста в приготуванні страва з відмінною і збалансованою начинкою. Як видно з назви, в гарячій закусці присутні і м’ясо, і овочі, і ароматні грибочки. Цього разу я готую з печерицями, але їх сміливо можна замінити гливами або будь-якими іншими грибами. Обов’язково спробуйте приготувати цю смачну запечену страву до святкової вечері і результат точно вас порадує! Продовжувати читання Запечений в духовці гарбуз фарширований м’ясом і грибами

Картопляний гратен з грибами і часниковим соусом – французька запіканка з картоплі

Гратен з картоплі – це популярна класична страва французької кухні з рум’яною скоринкою, найніжнішим смаком та простим приготуванням. Ця ефектна і смачна запіканка вже давно завоювало серця багатьох світових гурманів. Сьогодні я пропоную зробити вегетаріанський картопляний гратен з грибами і часниковим соусом. Продовжувати читання Картопляний гратен з грибами і часниковим соусом – французька запіканка з картоплі

Норвезький запечений хек з грибами і овочами під пікантним соусом

Ніжний запечений хек з грибами і овочами під пікантним соусом – це розмаїття смаків і ароматів в одній тарілці. Стейки норвезького хека досить великі, тому, страва радує красивою подачею і швидким приготуванням. А якщо у вас буде час і риба буде замаринована в пікантному вершковому соусі на ніч – результат буде вище всіх похвал! Експериментуйте з овочами і спеціями і ви точно знайдете свій улюблений варіант!
Продовжувати читання Норвезький запечений хек з грибами і овочами під пікантним соусом

Смачний гороховий суп без м’яса: з зеленим горошком, картоплею і макаронами

Такий весняний, ніжний і ароматний … суп з зеленим горошком і овочами – це джерело вітамінів в холодний зимовий день і нотка свіжості жарким літом. Цей простий гороховий суп без м’яса дуже легкий за текстурою, але неймовірно ситний. Одним словом, ідеальний варіант для обіду. Спробуйте приготувати цю першу страву і ви точно не будете розчаровані приємним смаком і чарівним вершковим ароматом! Продовжувати читання Смачний гороховий суп без м’яса: з зеленим горошком, картоплею і макаронами

Гречаний суп з грибами і картоплею на вершковому маслі

Гречаний суп з грибами і картоплею на вершковому маслі – це ніжна й ароматна перша страва для всієї родини. У моїй родині, це ще й ідеальний варіант для ситної і поживної вечері. Страва проста в приготуванні, готується всього за півгодини і порадує їдців букетом смаків і чудовим ароматом. Рекомендую додавати сушену зелень або овочі – вони додадуть супу з гречки цікавий і пряний смаковий відтінок. Продовжувати читання Гречаний суп з грибами і картоплею на вершковому маслі

Гречка з грибами по-купецьки – ситна і смачна пісна страва

Гречка з грибами по-купецьки – поживна і неймовірно проста в приготуванні пісна страва. Вона порадує ситістю, цікавим смаком і легкою структурою – як м’ясоїдів, так і вегетаріанців або людей, які дотримуються посту. Продовжувати читання Гречка з грибами по-купецьки – ситна і смачна пісна страва

Рисовий гарнір з крабовими паличками – смачний, ситний і ароматний

Пряний рис з морепродуктами і зеленню здивує багатством смаків і ароматів. Страва виходить ситною, смачною і неймовірно легкою. Такий рисовий гарнір простий у приготуванні і його кожен легко приготує всього за півгодини. Продовжувати читання Рисовий гарнір з крабовими паличками – смачний, ситний і ароматний

Курячий рулет з курагою і ананасом в духовці – смачна і ситна закуска до святкового столу

Який же Новий рік або просто святковий стіл без м’ясного рулету? Але така м’ясна закуска може бути не тільки смачною, а й дієтичною. Запечений в духовці курячий рулет з курагою і ананасом, доповнений пікантним соусом, стане відмінним варіантом як для повсякденного, так і для святкового меню. Така страва з курячого філе неймовірно швидка в приготуванні. Продовжувати читання Курячий рулет з курагою і ананасом в духовці – смачна і ситна закуска до святкового столу

Смачний салат з топінамбура з морквою і зеленою цибулею

Топінамбур – дуже корисний коренеплід. Його треба їсти якомога частіше, тому пропонуємо простий рецепт салату з топінамбура, з морквою і зеленою цибулею. Продовжувати читання Смачний салат з топінамбура з морквою і зеленою цибулею

Дієтичні фаршировані перці запечені в духовці

Фаршировані перці можуть бути дієтичними, якщо знати, як правильно їх приготувати. Зараз ми поділимося з вами рецептом низькокалорійних фаршированих перців, запечених в духовці.
Продовжувати читання Дієтичні фаршировані перці запечені в духовці