Смачний бефстроганов з яловичини, без сметани і томатної пасти

Коли кажуть «бефстроганов», я одразу уявляю м’ясо, протушковане в сметанному соусі. Але виявляється, що цю традиційну страву можна приготувати по-іншому, не використовуючи сметани та томату. А краще до м’яса зробити підливу з овочів та лимону, вірніше, з цедрою лимону. Продовжувати читання Смачний бефстроганов з яловичини, без сметани і томатної пасти

Каша булгур в мультиварці з овочами і м’ясом

Чудовий гарнір до тушкованої з овочами яловичини – поживна та корисна каша булгур. Хочу зазначити, що готувати окремо ці дві страви зовсім не обов’язково, якщо у вас є кухонна помічниця – мультиварка. З її допомогою можна швидко та просто приготувати одразу і гарнір, і м’ясо з овочами. Продовжувати читання Каша булгур в мультиварці з овочами і м’ясом

Яловичі реберця в пиві з медом, овочами і томатом

Тушковані реберця в пиві з медом, овочами й томатом є повноцінною та ситною стравою. Обравши цей спосіб приготування яловичини, вдасться здивувати гостей, навіть, якщо до їх приходу залишилося менше, ніж три години. Продовжувати читання Яловичі реберця в пиві з медом, овочами і томатом

Яловичина по-італійськи тушкована, простий рецепт

Яловичина, тушкована з овочами і сметаною, виходить смачна і ніжна. Такий рецепт приготування м’яса з підливою отримав назву “Яловичина по-італійськи”.

Продовжувати читання Яловичина по-італійськи тушкована, простий рецепт

Суп гуляш угорський рецепт, з яловичини

Спробуйте приготувати угорський суп-гуляш за класичним рецептом цієї національної кухні. Найчастіше його готують з яловичини. Саме такий рецепт гуляшу і пропонуємо тут.

Продовжувати читання Суп гуляш угорський рецепт, з яловичини