Чудовий гарнір до тушкованої з овочами яловичини – поживна та корисна каша булгур. Хочу зазначити, що готувати окремо ці дві страви зовсім не обов’язково, якщо у вас є кухонна помічниця – мультиварка. З її допомогою можна швидко та просто приготувати одразу і гарнір, і м’ясо з овочами. Продовжувати читання Каша булгур в мультиварці з овочами і м’ясом
Тег рецептів: Друге з яловичини
Розсипчастий рис з м’ясом по-китайськи на сковороді
Цей рецепт дуже сподобається любителям Азійської кухні. Тому якщо ви та ваші близькі саме такими і є – готуйте розсипчастий рис з м’ясом по-китайськи на сковороді. Продовжувати читання Розсипчастий рис з м’ясом по-китайськи на сковороді
Класичний угорський суп-гуляш з яловичини та овочів
Любителям смачненько поїсти угорська кухня пропонує оригінальну страву, що поєднує одразу і перше, і друге. Густий овочевий суп-гуляш з яловичини виходить настільки ситним, що ви надовго позбудетеся почуття голоду.
Продовжувати читання Класичний угорський суп-гуляш з яловичини та овочів
М’ясні боккончіні в соусі з помідорів – смачні м’ясні кульки з сиром
Традиційно боккончіні – італійською Bocconcini – це невеликі, розміром з волоський горіх, сирні кульки з моцарелли, які зберігаються у сироватці. Але сьогодні я пропоную інший італійський рецепт – м’ясні боккончіні в соусі з томатів. Це такі невеличкі круглі рулетики, в яких шматочки сиру загорнуті у відбите м’ясо і сформовані у вигляді кульок. За схожість з сирними кульками італійці цю страву також називають боккончіні, а ми ж назвемо її по-простому – смажені м’ясні кульки, фаршировані сиром та тушковані у томатному соусі.
Продовжувати читання М’ясні боккончіні в соусі з помідорів – смачні м’ясні кульки з сиром