Спагеті з соусом болоньєзе в домашніх умовах

Паста Болоньєзе – знаменита італійська страва, що представляє собою спагеті під м’ясним соусом. Родом вона з міста Болонья. Отже, готуємо сьогодні спагеті з соусом болоньєзе. Робиться це на диво просто. Зауважу, що до складу пікантного м’ясного соусу входить біле вино, однак, страву можна сміливо давати навіть дітям. Адже в процесі тушкування алкоголь повністю випаровується, залишаючи лише ніжний винний присмак. Продовжувати читання Спагеті з соусом болоньєзе в домашніх умовах

Сочевиця із м’ясом і овочами в соусі

Коли перед господинею постає завдання: нагодувати велику сім’ю, то вона, зазвичай, зупиняє свій вибір на чомусь ситному та, водночас, корисному. Сочевиця із м’ясом та овочами в соусі – саме те, що треба в такому випадку.
Продовжувати читання Сочевиця із м’ясом і овочами в соусі

Яловичі реберця в пиві з медом, овочами і томатом

Тушковані реберця в пиві з медом, овочами й томатом є повноцінною та ситною стравою. Обравши цей спосіб приготування яловичини, вдасться здивувати гостей, навіть, якщо до їх приходу залишилося менше, ніж три години. Продовжувати читання Яловичі реберця в пиві з медом, овочами і томатом

Підлива з курки з майонезом і соєвим соусом – проста та смачна

Як на мене, курка має одне із самих дієтичних та універсальних видів м’яса, готувати яке досить легко. Страви з курятини завжди виходять легкі для засвоювання, ситні та апетитні. А головне, процес приготування не займає багато часу, що для мене теж дуже важливо. Сьогодні викладаю простий покроково оформлений рецепт з фото приготування куриці з соусом. Така смачна підлива з курки з майонезом і соєвим соусом готується швидко.  Продовжувати читання Підлива з курки з майонезом і соєвим соусом – проста та смачна