Угорський суп-гуляш з чипетке чи то з галушками

Деякі зовсім прості за своїм походженням страви через певний час займають гідне місце серед золотого фонду рецептів Високої Кухні. Однією с таких страв є традиційний угорський суп-гуляш з чипетке, який спершу був лише повсякденною стравою закарпатських бокорашів та трансільванських пастухів. Традиційно його готують з використанням яловичини чи телятини (можливе додавання й інших видів м’яса, але дуже зрідка). Продовжувати читання Угорський суп-гуляш з чипетке чи то з галушками

Класичний угорський суп-гуляш з яловичини та овочів

Любителям смачненько поїсти угорська кухня пропонує оригінальну страву, що поєднує одразу і перше, і друге. Густий овочевий суп-гуляш з яловичини виходить настільки ситним, що ви надовго позбудетеся почуття голоду.

Продовжувати читання Класичний угорський суп-гуляш з яловичини та овочів

Суп гуляш угорський рецепт, з яловичини

Спробуйте приготувати угорський суп-гуляш за класичним рецептом цієї національної кухні. Найчастіше його готують з яловичини. Саме такий рецепт гуляшу і пропонуємо тут.

Продовжувати читання Суп гуляш угорський рецепт, з яловичини

Гуляш фальшивий або пісний

Гуляш пісний або фальшивий просто не замінимий під час посту, при вегетаріанському харчуванні або коли Ваш організм вимагає розвантаження. Рецепт цього угорського супу гранично простий і для варіння потрібні найдоступніші продукти.

Продовжувати читання Гуляш фальшивий або пісний