Гуляш фальшивий або пісний

Гуляш пісний або фальшивий просто не замінимий під час посту, при вегетаріанському харчуванні або коли Ваш організм вимагає розвантаження. Рецепт цього угорського супу гранично простий і для варіння потрібні найдоступніші продукти.

guljah-pisnuj

Як приготувати гуляш фальшивий або пісний.

Нарізаємо кубиками картоплю.

Сирою або злегка обсмаженою кладемо в киплячу воду. Даємо закипіти.

Додаємо підсмажену дрібно нарізану цибулю з борошном, томатом і паприкою. Варимо до готовності 20-30 хвилин. Час варіння залежить від сорту картоплі.

Подаючи на стіл, до гуляшу фальшивого в окремій тарілці додають зварені чіпетке – угорські кльоцки (можна замінити покупними дрібними макаронними виробами).

Склад продуктів на 1 порцію:

  • картопля -180 г,
  • борошно -20 г,
  • цибуля -25 г,
  • жир – 5 г,
  • паприка – 1 г,
  • томат – 4 г,
  • яйця – 1/2 шт.
  • сіль за смаком.