Гуляш пісний або фальшивий просто не замінимий під час посту, при вегетаріанському харчуванні або коли Ваш організм вимагає розвантаження. Рецепт цього угорського супу гранично простий і для варіння потрібні найдоступніші продукти.
Інгредієнти: Борошно, Жир, Картопля, Паприка, Томатна паста, Цибуля, Яйце
Кухня: Угорська кухня
Як приготувати гуляш фальшивий або пісний.
Нарізаємо кубиками картоплю.
Сирою або злегка обсмаженою кладемо в киплячу воду. Даємо закипіти.
Додаємо підсмажену дрібно нарізану цибулю з борошном, томатом і паприкою. Варимо до готовності 20-30 хвилин. Час варіння залежить від сорту картоплі.
Подаючи на стіл, до гуляшу фальшивого в окремій тарілці додають зварені чіпетке – угорські кльоцки (можна замінити покупними дрібними макаронними виробами).
Склад продуктів на 1 порцію:
- картопля -180 г,
- борошно -20 г,
- цибуля -25 г,
- жир – 5 г,
- паприка – 1 г,
- томат – 4 г,
- яйця – 1/2 шт.
- сіль за смаком.