Пісний розсольник з сушеними грибами і солоними огірками (без м’яса та перловки)

Основними компонентами класичного супу розсольник є м’ясо, перлова крупа та солоні огірки. Однак, крім традиційного рецепту існують інші варіації. Сьогодні пропоную приготувати один з таких варіантів страви – пісний розсольник з сушеними грибами та солоним огірком. Суп за даним рецептом виходить дуже ситний та неймовірно ароматний. Продовжувати читання Пісний розсольник з сушеними грибами і солоними огірками (без м’яса та перловки)

Суп-пюре з сочевиці з селерою, шпинатом і топінамбуром

Сочевиця — це одна з найбільш корисних круп, вона містить у собі велику кількість рослинного білка. Пропоную приготувати сьогодні суп-пюре з сочевиці та з духмяним коренеплодом селери, топінамбуром та шпинатом. Таке поєднання крупи сочевиці з овочами зміцнить імунітет та збагатить організм вітамінами, клітковиною та магнієм. Продовжувати читання Суп-пюре з сочевиці з селерою, шпинатом і топінамбуром

Зелений суп-пюре з брокколі, шпинату, спаржевої квасолі та інших овочів

Супи-креми, супи-пюре – це одні з найцікавіших та самобутніх страв вишуканої французької кухні. Але у нас вони найчастіше вживаються у зв’язку з дитячим, дієтичним або лікувальним харчуванням. Та сьогодні ми зламаємо звичні стереотипи, приготуємо овочевий суп-пюре із зелених овочів та назвемо його «Смарагдовий». Продовжувати читання Зелений суп-пюре з брокколі, шпинату, спаржевої квасолі та інших овочів

Холодний борщ на кефірі, зі свіжими огірками та зеленню

Влітку так хочеться чогось легкого та освіжаючого на обід. Тому, пропоную вашій увазі детальний фоторецепт холодного борщу на кефірі із додаванням свіжої зелені та огірків. Продовжувати читання Холодний борщ на кефірі, зі свіжими огірками та зеленню

Смачний суп зі свіжих білих грибів з плавленим сиром

У цій статті йтиметься про покрокові тонкощі приготування дуже смачного грибного супу з білих грибів із сиром. Рецепт детально описаний та ілюстрований фотографіями.   Продовжувати читання Смачний суп зі свіжих білих грибів з плавленим сиром

Рибний суп з хека з рисом – смачний та дієтичний

Сьогодні я вирішила приготувати дієтичну першу страву – пісний рибний суп з хека. При мінімальному вмісті калорій ця смачна страва дуже навариста й ароматна. Пропоную всім скористатися моїм докладним та покроково оформленим рецептом з фото. Продовжувати читання Рибний суп з хека з рисом – смачний та дієтичний

Пісний суп-пюре з гарбуза, моркви та селери

Рецептів гарбузового супу-пюре є дуже багато. Цю страву можна готувати з вершками й без них. В сьогоднішній статті мова йтиме про пісний суп-пюре з гарбуза, моркви та селери без вершків.
Продовжувати читання Пісний суп-пюре з гарбуза, моркви та селери

Рибний суп з фрикадельками з риби по-польськи

Мабуть кожна друга господиня стикалася с тим, що родина протестує проти приготування рибного супу лише тому, що не хоче розбирати в тарілках корисну та смачну, але неймовірно кістляву рибу. Спеціально для таких випадків пропоную оригінальний рецепт – рибний суп з фрикадельками з риби по-польськи. Технологія приготування такова, що позбавить їдоків необхідності неприємного розбору кісточок. Продовжувати читання Рибний суп з фрикадельками з риби по-польськи

Смачний літній чеський крем-суп з цвітної капусти без м’яса

Сьогодні пропоную приготувати першу страву з чеської кухні – смачний овочевий літній крем-суп з цвітної капусти. Цей варіант приготування відноситься до, так званих, заправлених перших страв. Такий рецепт передбачає засмажку з додаванням борошна та молока. Завдяки такому способу приготування капустяний суп виходить густий та кремоподібний.

Продовжувати читання Смачний літній чеський крем-суп з цвітної капусти без м’яса

Часниковий суп по-чеськи, рецепт та відео

Справжній часниковий суп не тільки ароматний і смачний, але ще і корисний. Особливо стане в нагоді такий рецепт в період поширення грипу та застуд. Спробуємо освоїти рецепт разом.

Продовжувати читання Часниковий суп по-чеськи, рецепт та відео