Фаршировані перці можуть бути дієтичними, якщо знати, як правильно їх приготувати. Зараз ми поділимося з вами рецептом низькокалорійних фаршированих перців, запечених в духовці.
Інгредієнти: Болгарський перець, Морква, Рис, Сіль, Спеції, Фарш м'ясний, Цибуля, Яйце
Для приготування треба взяти:
- Перець болгарський – 4-5 штук;
- Фарш – 200 грамів;
- Рис – 3 столових ложки;
- Яйця – 1 штука;
- Цибуля – 1 штука;
- Морква – 1 штука;
- Сіль і спеції за смаком.
Як приготувати фарширований перець з м’ясом і рисом
Спочатку підготуйте овочі.
Помийте перець, дістаньте з нього насіння та поріжте навпіл.
Моркву і цибулю необхідно дрібно порізати. Моркву можна взагалі натерти на крупній тертці.
Відваріть рис до півготовності, змішайте його з фаршем та яйцем.
Далі акуратно заповніть перець начинкою і викладіть в форму для запікання.
На перець викладіть моркву з цибулею, трохи посоліть, можете використати спеції.
Залийте форму водою, щоб вона покривала овочі та запікайте 40-50 хвилин.
Перець буде готовим, коли морква з цибулею зарум’яняться і вода повністю випарується. Як ви бачите, для рецепту не треба смажити моркву і цибулю, додавати жирні інгредієнти. Ось тому страва і виходить дієтичною.
Тож готуйте, та харчуйтеся смачно і корисно.