Дієтичні фаршировані перці запечені в духовці

Фаршировані перці можуть бути дієтичними, якщо знати, як правильно їх приготувати. Зараз ми поділимося з вами рецептом низькокалорійних фаршированих перців, запечених в духовці.

Для приготування треба взяти:

  • Перець болгарський – 4-5 штук;
  • Фарш – 200 грамів;
  • Рис – 3 столових ложки;
  • Яйця – 1 штука;
  • Цибуля – 1 штука;
  • Морква – 1 штука;
  • Сіль і спеції за смаком.

Як приготувати фарширований перець з м’ясом і рисом

Спочатку підготуйте овочі.

Помийте перець, дістаньте з нього насіння та поріжте навпіл.

Дієтичний фарширований перець, запечений в духовці

Моркву і цибулю необхідно дрібно порізати. Моркву можна взагалі натерти на крупній тертці.

Дієтичний фарширований перець, запечений в духовці

Відваріть рис до півготовності, змішайте його з фаршем та яйцем.

Далі акуратно заповніть перець начинкою і викладіть в форму для запікання.

Дієтичний фарширований перець, запечений в духовці

На перець викладіть моркву з цибулею, трохи посоліть, можете використати спеції.

Дієтичний фарширований перець, запечений в духовці

Залийте форму водою, щоб вона покривала овочі та запікайте 40-50 хвилин.

Перець буде готовим, коли морква з цибулею зарум’яняться і вода повністю випарується. Як ви бачите, для рецепту не треба смажити моркву і цибулю, додавати жирні інгредієнти. Ось тому страва і виходить дієтичною.

Дієтичний фарширований перець, запечений в духовці

Тож готуйте, та харчуйтеся смачно і корисно.