Хрінодер із помідорами та часником

Усі господині давно знають, що поєднання помідор, часнику та хрону є чудовим соусом до різноманітних м’ясних і рибних страв. Продовжувати читання Хрінодер із помідорами та часником

Курячі стегна тушковані в соусі з маринованих огірків

В цій статті мова йтиме про дуже просту в приготуванні й смачну страву. З легкістю орієнтуватися в рецепті допоможуть покрокові фото. Продовжувати читання Курячі стегна тушковані в соусі з маринованих огірків

Смачна підлива з печінкою, томатним соком, цибулею і морквою

Томатна підлива є найпопулярнішою серед тих підлив, які є в кулінарному арсеналі господинь протягом багатьох років. Тому й існує безліч варіантів її приготування. В цій статті йтиметься саме про смачну підливу з печінкою і томатом. Продовжувати читання Смачна підлива з печінкою, томатним соком, цибулею і морквою

Швидкий соус-підлива з томатною пастою в мікрохвильовій печі

Сучасний ритм життя, іноді змушує готувати вечерю для родини в швидкому темпі, на швидку руку. В такому випадку господині смажать котлети з напівфабрикатів, а на гарнір подають макарони, рис або гречку. Щоб присмачнити гарнір, я пропоную зробити Продовжувати читання Швидкий соус-підлива з томатною пастою в мікрохвильовій печі