Яловича печінка зі сметаною і сиром тушкована на сковороді – смачна, м’яка та ніжна

Люблю страви з печінки не лише за їх смакові властивості, а й за легкість приготування. Особливо смачні страви виходять з телячої печінки. Коли готую, люблю фантазувати та експериментувати, починається справжній творчий процес. Замінюю спеції та інші додаткові інгредієнтами для отримання нового смаку. Моїй родині найліпше смакує яловича печінка зі сметаною і сиром тушкована на сковороді. Продовжувати читання Яловича печінка зі сметаною і сиром тушкована на сковороді – смачна, м’яка та ніжна

Тушкована картопля з печінкою яловичою і цибулею в сметані на сковороді

Сьогодні хочу запропонувати рецепт ситної другої страви, що легко та швидко готується прямо в сковороді. Мова йде про ситну та смачну другу страву, яка називається просто тушкована картопля з печінкою яловичою і цибулею в сметані на сковороді. Продовжувати читання Тушкована картопля з печінкою яловичою і цибулею в сметані на сковороді

Тушкована індича печінка в томатному соку на сковороді

Смачна й корисна індича печінка в томаті на сніданок, може стати прекрасним замінником ковбас і сосисок з магазину. Продовжувати читання Тушкована індича печінка в томатному соку на сковороді

Печінка тушкована з цибулею та томатом на сковороді

Печінка свиняча тушкована з цибулею та томатною пастою, – відмінне доповнення до будь-яких гарнірів. Приготувати цю страву можна достатньо швидко, приблизно за 25-30 хвилин. Щоб даремно не втрачати час, то паралельно пропоную зварити макарони, картоплю, гречку чи будь-яку іншу крупу на гарнір. Таким чином, за короткий час у вас буде готовий смачний обід чи то корисна вечеря. Продовжувати читання Печінка тушкована з цибулею та томатом на сковороді

Куряча печінка тушкована з овочами на сковороді

Такий корисний і доступний для всіх курячий субпродукт як печінка має прекрасні гастрономічні якості та гармонійно поєднується в стравах з різноманітними інгредієнтами. Продовжувати читання Куряча печінка тушкована з овочами на сковороді