Яловичі нирки тушковані з овочами та підливою

Зазвичай, кулінарки не приділяють належної уваги субпродуктам та рідко готують з них страви, особливо, коли мова йде про нирки. А даремно. Адже, баранячі, свинячі та яловичі нирки – це джерело цінних мікроелементів. До того ж, за якістю та вмістом білків нирки не поступаються м’ясу. Головне – правильно приготувати цей субпродукт, щоб позбутися специфічного запаху та отримати смачну страву. Продовжувати читання Яловичі нирки тушковані з овочами та підливою

Свинячі легені тушковані з пряними травами

Легені – це смачний і дієтичний субпродукт. Тому якщо ви дбаєте про фігуру і хочете їсти щось смачненьке – пропонуємо простий рецепт приготування тушкованих легень з травами. Продовжувати читання Свинячі легені тушковані з пряними травами

Пишні печінкові котлети зі свинячої печінки з цибулею і майонезом

В моїй родині дуже полюбляють різноманітні страви з субпродуктів. Наприклад, котлети зі свинячої печінки з’їдаються, буквально, за лічені хвилини. Печінкові котлети – смачна закуска не тільки на кожний день. Вони доречні на будь-якому застіллі. Страва відмінно поєднується, практично, з будь-яким гарніром. До того ж готувати котлетки з печінки або, як їх ще називають, оладки напрочуд просто та швидко. Результат тішить відміннім смаком та несе користь для організму. Продовжувати читання Пишні печінкові котлети зі свинячої печінки з цибулею і майонезом

Тушкована індича печінка в томатному соку на сковороді

Смачна й корисна індича печінка в томаті на сніданок, може стати прекрасним замінником ковбас і сосисок з магазину. Продовжувати читання Тушкована індича печінка в томатному соку на сковороді

Смачні тушковані курячі сердечка в соусі з айвою і білим вином

Тушковані курячі сердечка в соусі з айвою і білим вином  – це рецепт в «кавказькому стилі», який сподобається любителям Східної кухні. До речі, часто люди ставляться до айви насторожено, адже вона терпка. Але цей плід відкриває дуже цікаві смакові якості після термічної обробки.  Продовжувати читання Смачні тушковані курячі сердечка в соусі з айвою і білим вином

Куряча печінка тушкована з овочами на сковороді

Такий корисний і доступний для всіх курячий субпродукт як печінка має прекрасні гастрономічні якості та гармонійно поєднується в стравах з різноманітними інгредієнтами. Продовжувати читання Куряча печінка тушкована з овочами на сковороді