Міні-шашлик із курячих сердець на шпажках у духовці

Будь-яке святкування за столом чи проста домашня вечеря може стати особливою, якщо її доповнити чимсь незвичним і, звичайно ж, смачним. Наприклад, мініатюрними, симпатичними та апетитними шашличками на шпажках, запеченими в духовці, з курячих сердець, маринованих у спеціях і томатній пасті. Продовжувати читання Міні-шашлик із курячих сердець на шпажках у духовці

Дієтичний суп з курячих сердечок з домашньою локшиною в мультиварці

Я уже описувала рецепт, як приготувати та правильно зберігати домашню локшину для гарнірів та супів. Сьогодні хочу розповісти, як швидко зварити смачний суп з курячих сердечок саме з домашньою локшиною. Я готуватиму суп в чудо-помічниці господинь — мультиварці, а до розповіді додаю покроково відзняті фото для наочності процесу. Продовжувати читання Дієтичний суп з курячих сердечок з домашньою локшиною в мультиварці

Смачні тушковані курячі сердечка в соусі з айвою і білим вином

Тушковані курячі сердечка в соусі з айвою і білим вином  – це рецепт в «кавказькому стилі», який сподобається любителям Східної кухні. До речі, часто люди ставляться до айви насторожено, адже вона терпка. Але цей плід відкриває дуже цікаві смакові якості після термічної обробки.  Продовжувати читання Смачні тушковані курячі сердечка в соусі з айвою і білим вином

Тушковані курячі сердечка з грибами – як смачно приготувати закуску або начинку для пирогів

Курячі сердечка – унікальний продукт, який готується досить швидко та може бути використаний для приготування безлічі страв. Можна зварити з них бульйон, приготувати начинку для випічки, зробити фарш для котлет.
Продовжувати читання Тушковані курячі сердечка з грибами – як смачно приготувати закуску або начинку для пирогів