Дієтичний суп з курячих сердечок з домашньою локшиною в мультиварці

Я уже описувала рецепт, як приготувати та правильно зберігати домашню локшину для гарнірів та супів. Сьогодні хочу розповісти, як швидко зварити смачний суп з курячих сердечок саме з домашньою локшиною. Я готуватиму суп в чудо-помічниці господинь — мультиварці, а до розповіді додаю покроково відзняті фото для наочності процесу.

Такий легкий суп можна віднести до дієтичних та корисних страв, адже ніжні курячі сердечка містять мінеральні речовини та цінні амінокислоти, а локшина приготована з натуральних яєць та борошна, без використання води та харчових барвників.

Інгредієнти:

суп з курячими сердечками і домашньої яєчної локшиною

  • Сердечка курячі – 400 гр.;
  • Локшина домашня – 200 гр.;
  • Картопля – 4 шт.;
  • Морквина – 1 шт.;
  • Лист лавровий – 2 шт.;
  • Перець чорний горошок – 6-7 горошин;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Олія соняшникова – 30 гр.;
  • Кухонна сіль – 20 гр.;
  • Вода – 2,5 л.

Як приготувати суп з курячих сердечок і домашньої локшини в мультиварці

Насамперед підготовимо курячі сердечка, щоб вони були не тільки смачними, але й мали гарний вигляд. Їх потрібно очистити їх від судин, жиру, плівок, згустків крові.

Для цього кладемо їх у глибоку миску, заливаємо серця холодною водою, добре промиваємо від запеченої крові, мутну воду зливаємо, наливаємо чисту. Цей процес повторюємо 3-4 рази.

суп з курячими сердечками і домашньої яєчної локшиною

Далі потрібно обрізати жир, плівки та трубки Робити це краще гострим ножем. Погляньте на фото, якими гарними стали курячі сердечка після такої обробки, тепер їх можно спокійно класти в суп.

суп з курячими сердечками і домашньої яєчної локшиною

Очищаємо моркву та цибулю від шкірки. Цибулю шаткуємо на дрібні кубики, морквину натираємо на тертці з середніми отворами, як це завжди робимо для супової зажарки.

суп з курячими сердечками і домашньої яєчної локшиною

В чудо-помічниці виставляємо режим «Жарка» , наливаємо у чашу соняшникову олію та трохи обсмажуємо цибулю з морквою.

суп з курячими сердечками і домашньої яєчної локшиною

За час, поки овочі обсмажуються, ми очищаємо картоплю та нарізаємо її невеликими шматочками (як зазвичай, для супу).

суп з курячими сердечками і домашньої яєчної локшиною

Курячі сердечка готуються дуже швидко, тому їх потрібно покласти у чашу мультиварки разом з картоплею. Далі наливаємо воду та солимо за рецептом, у мультиварці переключаємо режим на «Супи» або «Варіння» (залежить від Вашої моделі) та встановлюємо час 20 хвилин.

Курячий суп в мультиварці

Хвилин за п’ять хвилин до кінця варіння супу в чашу кладемо домашню локшину на яйцях, лавровий листок та чорний перець.

Суп з домашньою локшиною і курячими сердечками в мультиварці

Погляньте, який гарний вийшов у нас супчик з домашньою локшиною та курячими сердечками, а найголовніше, що він корисний та дієтичний.

Суп з домашньою локшиною і курячими сердечками в мультиварці

Курячі серця в супі надзвичайно смачні та ніжні, а домашня яєчна локшина не розварюється.

Тепер наливаємо наш ароматний суп у глибокі тарілки, зверху посипаємо дрібно нарізаною зеленню кропу та петрушки та подаємо членам сім’ї з хлібом.

Суп з домашньою локшиною і курячими сердечками в мультиварці

Готуйте в мультиварці легко та з задоволенням. Смачного!