Шурпа або м’ясо по-казахському є традиційною стравою степових кочівників. Здавалося б, що смачна страва мала б “вимагати” багато часу та зусиль, але всі, хто дізнається про цей рецепт упевняться, що це зовсім не так. Не дивно, що шурпою смакують не лише в юртах біля вогнища, а й у фешенебельних ресторанах. Продовжувати читання Шурпа в домашніх умовах або м’ясо по-казахському рецепту з тістом
Інгредієнт рецептів: Домашня локшина
Дієтичний суп з курячих сердечок з домашньою локшиною в мультиварці
Я уже описувала рецепт, як приготувати та правильно зберігати домашню локшину для гарнірів та супів. Сьогодні хочу розповісти, як швидко зварити смачний суп з курячих сердечок саме з домашньою локшиною. Я готуватиму суп в чудо-помічниці господинь — мультиварці, а до розповіді додаю покроково відзняті фото для наочності процесу. Продовжувати читання Дієтичний суп з курячих сердечок з домашньою локшиною в мультиварці