Суп з квашеної капусти з куркою і картоплею – кислі щі

Сьогодні у нас в меню ситна гаряча перша страва – суп з квашеною капустою на основі курячого бульйону. Аналогічна страва в російські кухні має назву кислі щі. Такий суп з квашеної капусти виходить з насиченим смаком, апетитний і смачний. Подати його можна їдокам зі сметаною або майонезом. Квашена капуста доповнена картоплею і пасерованими овочами. Продовжувати читання Суп з квашеної капусти з куркою і картоплею – кислі щі

Смачна свиняча лопатка запечена в духовці з лимонами і вином

Свиняча лопатка запечена в духовці з лимонами і білим вином порадує насиченим смаком і пряним ароматом. М’ясо виходить соковите, м’яке і неймовірно смачне. Воно ідеально для подачі на святковий стіл, причому, і як в якості гарячої, так і у вигляді холодної закуски; прекрасно підійде в якості гарячої м’ясної страви до романтичної вечері; а запечене в будній період, може використовуватися для приготування домашніх бутербродів. Продовжувати читання Смачна свиняча лопатка запечена в духовці з лимонами і вином

Печеня із свинини з картоплею та грибами гливи в духовці

Смачна домашнє печеня із свинини з картоплею та грибами гливи – це звична страва з незвичним букетом смаків і ароматів. Печеня здивує простим приготуванням, апетитною подачею і чарівним поєднанням інгредієнтів. Продовжувати читання Печеня із свинини з картоплею та грибами гливи в духовці

Яловичі нирки тушковані з овочами та підливою

Зазвичай, кулінарки не приділяють належної уваги субпродуктам та рідко готують з них страви, особливо, коли мова йде про нирки. А даремно. Адже, баранячі, свинячі та яловичі нирки – це джерело цінних мікроелементів. До того ж, за якістю та вмістом білків нирки не поступаються м’ясу. Головне – правильно приготувати цей субпродукт, щоб позбутися специфічного запаху та отримати смачну страву. Продовжувати читання Яловичі нирки тушковані з овочами та підливою

Смачний пісний грибний суп із печериць з рисом і овочами

Ароматний пісний грибний суп домашнього приготування – швидкий варіант ситної першої страви для заклопотаних господинь. Рецепт приготування супу з печерицями дуже простий та вимагає мінімум часу на реалізацію. Тож, якщо вам потрібно швидко нагодувати родину, то раджу скористатися моїм детальним рецептом страви з покроково зробленими фото процесу приготування. Продовжувати читання Смачний пісний грибний суп із печериць з рисом і овочами

Яловича печінка зі сметаною і сиром тушкована на сковороді – смачна, м’яка та ніжна

Люблю страви з печінки не лише за їх смакові властивості, а й за легкість приготування. Особливо смачні страви виходять з телячої печінки. Коли готую, люблю фантазувати та експериментувати, починається справжній творчий процес. Замінюю спеції та інші додаткові інгредієнтами для отримання нового смаку. Моїй родині найліпше смакує яловича печінка зі сметаною і сиром тушкована на сковороді. Продовжувати читання Яловича печінка зі сметаною і сиром тушкована на сковороді – смачна, м’яка та ніжна

Бігус зі свіжої капусти з куркою

Бігус – ситна і смачна страва з капусти та курки. Продовжувати читання Бігус зі свіжої капусти з куркою

Запечена рулька або вепрове коліно по-чеськи

Рулька свиняча, запечена в духовці по-чеськи (Pečené vepřové koleno) – це чудова святкова страва, яка буде ідеальною прикрасою тематичного святкового столу. Продовжувати читання Запечена рулька або вепрове коліно по-чеськи

Домашні ковбаски-купати в кишці на м’ясорубці

Домашні грузинські ковбаски купати – це дуже смачно. До того ж, ви завжди знаєте, що точно не поклали в них нічого шкідливого, як це могли зробити на виробництві. Продовжувати читання Домашні ковбаски-купати в кишці на м’ясорубці

Холодець без желатину, з домашньої курки і свинини в мультиварці-скороварці

Холодець — традиційна та дуже популярна страва української, білоруської та російської кухні. Домашній смачний холодець господині завжди подають до святкового столу на Новий рік, Різдво, Великдень. Продовжувати читання Холодець без желатину, з домашньої курки і свинини в мультиварці-скороварці