Паштет з печінки з желе із вина – вишукана холодна закуска

Паштет із печінки з винним желе – родзинка французької кулінарії. Закуска вишукана в смаку, ароматна, ніжна і неймовірно красива в подачі. Желе з вина, після уварювання, зовсім на містить алкоголю. Залишається тільки насичений солодкуватий смак з приємною кислинкою, яка чудово доповнює паштет. Шар желе не просто надає страві вишуканого смаку, але і оберігає паштет від завітрювання. Продовжувати читання Паштет з печінки з желе із вина – вишукана холодна закуска

Яловича печінка зі сметаною і сиром тушкована на сковороді – смачна, м’яка та ніжна

Люблю страви з печінки не лише за їх смакові властивості, а й за легкість приготування. Особливо смачні страви виходять з телячої печінки. Коли готую, люблю фантазувати та експериментувати, починається справжній творчий процес. Замінюю спеції та інші додаткові інгредієнтами для отримання нового смаку. Моїй родині найліпше смакує яловича печінка зі сметаною і сиром тушкована на сковороді. Продовжувати читання Яловича печінка зі сметаною і сиром тушкована на сковороді – смачна, м’яка та ніжна

Смачна і м’яка свиняча печінка, тушкована в медовому соусі з вишнею і спеціями

Страви зі свинячої печінки ситні та корисні. І хоча вона має своєрідний запах та не така м’яка, як теляча або куряча, та в умілих господинь вона виходить соковитою та нежорсткою. Продовжувати читання Смачна і м’яка свиняча печінка, тушкована в медовому соусі з вишнею і спеціями

Куряча печінка зі сметаною і цибулею в мультиварці

Я тушкую курячу печінку зі сметаною в мультиварці зовсім без солі. До курячої печінки зі сметанним соусом я додаю соєвий соус, він надає страві пікантний аромат та чудовий присмак. Продовжувати читання Куряча печінка зі сметаною і цибулею в мультиварці

Відбивні з курячої печінки – як приготувати відбивні з печінки

Багатьом відомий тільки простий рецепт, коли курячу печінку тушкують. Досить потушити її 10 хвилин — і ситна страва готова до вживання. Та існує ще багато варіантів приготування печінки, і один із них, до речі, дуже смачний: відбити печінку та посмажити відбивні у пікантному клярі. Продовжувати читання Відбивні з курячої печінки – як приготувати відбивні з печінки

Пряна куряча печінка в сметані на сковороді

З печінки, навіть, замороженої (вона швидко розморожується в холодній воді) можна приготувати смачну й корисну страву. Тому слід взяти на замітку один з рецептів, який заслуговує на увагу господинь. Продовжувати читання Пряна куряча печінка в сметані на сковороді

Тушкована індича печінка в томатному соку на сковороді

Смачна й корисна індича печінка в томаті на сніданок, може стати прекрасним замінником ковбас і сосисок з магазину. Продовжувати читання Тушкована індича печінка в томатному соку на сковороді

Смачна і м’яка яловича печінка – смажена в особливому маринаді

Яловича печінка –  це чудовий субпродукт, який виходить дуже смачним, якщо його правильно готувати. Тому зараз ми розкажемо рецепт приготування печінки, який допоможе зробити цю страву дійсно смачною.. Продовжувати читання Смачна і м’яка яловича печінка – смажена в особливому маринаді

Смачний салат з курячою печінкою

Печінка дуже корисна і тут не посперечаєшся. Але найчастіше, їмо ми її тільки якщо лікар скаже, що знижений гемоглобін. Любителям страв з печінки і тим, “кому лікар сказав”, підкинемо простий рецепт дуже смачного печінкового салату. Викладають його шарами. Продовжувати читання Смачний салат з курячою печінкою

Террін з печінки

Холодна закуска з печінки під назвою террін вельми популярна в італійській кухні. Їх готують з різних видів м’яса і риби, додаючи в фарш різноманітні спеції та запікаючи в духовці. Тут, розглянемо рецепт приготування террін з печінки.

Продовжувати читання Террін з печінки