Паштет з печінки з желе із вина – вишукана холодна закуска

Паштет із печінки з винним желе – родзинка французької кулінарії. Закуска вишукана в смаку, ароматна, ніжна і неймовірно красива в подачі. Желе з вина, після уварювання, зовсім на містить алкоголю. Залишається тільки насичений солодкуватий смак з приємною кислинкою, яка чудово доповнює паштет. Шар желе не просто надає страві вишуканого смаку, але і оберігає паштет від завітрювання. Продовжувати читання Паштет з печінки з желе із вина – вишукана холодна закуска

Класичний форшмак з оселедця – смачний паштет з оселедця

Серед страв єврейської кухні найбільш поширений форшмак з оселедця. Цю страву готують за різними рецептами, інколи дуже спрощеними відносно традиційного варіанту. Я ж готую форшмак за класичним рецептом, який в первісному вигляді передавався між поколіннями однієї єврейської родини, з якою товаришувала моя бабуся. Продовжувати читання Класичний форшмак з оселедця – смачний паштет з оселедця

Домашній печінковий паштет з курячої грудки та печінки

Існують страви, які можна назвати універсальними. Адже, вживати їх можна і дорослим, і дітям, готуються вони напрочуд легко, із доступних та розповсюджених скрізь продуктів. До такої категорії можна віднести улюблену страву багатьох поколінь – домашній смачний та поживний печінковий паштет з курячої грудки та печінки. Продовжувати читання Домашній печінковий паштет з курячої грудки та печінки

Печінковий паштет з курячої печінки з відварним яйцем і петрушкою

Сьогодні пропоную вашій увазі дуже простий спосіб приготування печінкового паштету з додаванням яєць та зелені. Цей смачний та бюджетний паштет з курячої печінки можна приготувати до святкового застілля або ж просто, щоб поласувати на сніданок чи під час швидкого перекусу. Продовжувати читання Печінковий паштет з курячої печінки з відварним яйцем і петрушкою

Паштет з оселедця з плавленим сиром і морквою, як червона ікра

Багатьом подобаються бутерброди з червоною ікрою, але більшості вдається ласувати таким делікатесом, хіба що під час святкового застілля. Взявши до уваги цей рецепт приготування паштету з оселедця, вдасться відтворити смак червоної ікри. Продовжувати читання Паштет з оселедця з плавленим сиром і морквою, як червона ікра