Пряна куряча печінка в сметані на сковороді

З печінки, навіть, замороженої (вона швидко розморожується в холодній воді) можна приготувати смачну й корисну страву. Тому слід взяти на замітку один з рецептів, який заслуговує на увагу господинь. Продовжувати читання Пряна куряча печінка в сметані на сковороді

Куряча печінка по-царськи – запечена в духовці зі сметаною, цибулею і морквою

Запечена в духовці куряча печінка по-царськи – це смачна і проста в приготуванні страва з цікавим вершковим післясмаком. Під час приготування печінка набуває ніжний смак, вбирає аромати овочів і створює ідеальний тандем з підсмаженою морквою і цибулею. Продовжувати читання Куряча печінка по-царськи – запечена в духовці зі сметаною, цибулею і морквою