Відбивні з курячої печінки – як приготувати відбивні з печінки

Багатьом відомий тільки простий рецепт, коли курячу печінку тушкують. Досить потушити її 10 хвилин — і ситна страва готова до вживання. Та існує ще багато варіантів приготування печінки, і один із них, до речі, дуже смачний: відбити печінку та посмажити відбивні у пікантному клярі. Продовжувати читання Відбивні з курячої печінки – як приготувати відбивні з печінки

Смачна і м’яка яловича печінка – смажена в особливому маринаді

Яловича печінка –  це чудовий субпродукт, який виходить дуже смачним, якщо його правильно готувати. Тому зараз ми розкажемо рецепт приготування печінки, який допоможе зробити цю страву дійсно смачною.. Продовжувати читання Смачна і м’яка яловича печінка – смажена в особливому маринаді