Террін з печінки

Холодна закуска з печінки під назвою террін вельми популярна в італійській кухні. Їх готують з різних видів м’яса і риби, додаючи в фарш різноманітні спеції та запікаючи в духовці. Тут, розглянемо рецепт приготування террін з печінки.

Продовжувати читання Террін з печінки

Куряча печінка по-царськи – запечена в духовці зі сметаною, цибулею і морквою

Запечена в духовці куряча печінка по-царськи – це смачна і проста в приготуванні страва з цікавим вершковим післясмаком. Під час приготування печінка набуває ніжний смак, вбирає аромати овочів і створює ідеальний тандем з підсмаженою морквою і цибулею. Продовжувати читання Куряча печінка по-царськи – запечена в духовці зі сметаною, цибулею і морквою