Міні-шашлик із курячих сердець на шпажках у духовці

Будь-яке святкування за столом чи проста домашня вечеря може стати особливою, якщо її доповнити чимсь незвичним і, звичайно ж, смачним. Наприклад, мініатюрними, симпатичними та апетитними шашличками на шпажках, запеченими в духовці, з курячих сердець, маринованих у спеціях і томатній пасті. Продовжувати читання Міні-шашлик із курячих сердець на шпажках у духовці

Дієтичний суп з курячих сердечок з домашньою локшиною в мультиварці

Я уже описувала рецепт, як приготувати та правильно зберігати домашню локшину для гарнірів та супів. Сьогодні хочу розповісти, як швидко зварити смачний суп з курячих сердечок саме з домашньою локшиною. Я готуватиму суп в чудо-помічниці господинь — мультиварці, а до розповіді додаю покроково відзняті фото для наочності процесу. Продовжувати читання Дієтичний суп з курячих сердечок з домашньою локшиною в мультиварці

Курячі сердечки з печерицями в сметані в мультиварці – смачно, просто, швидко

Регулярне вживання субпродуктів корисне для нашого організму, тому, дієтологи рекомендують включати їх в раціон хоча б раз на тиждень. Відмінний варіант, який популярний в нашій родині, курячі сердечка. Адже, вони доступні, швидкі у приготуванні та містять багато корисних речовин (білок, вітаміни та мікроелементи). До того ж, правильно та смачно приготовлені курячі серця гармонійно поєднуються з різними гарнірами.
Продовжувати читання Курячі сердечки з печерицями в сметані в мультиварці – смачно, просто, швидко

Галантин з курки на швидку руку, на пару

Галантин – це холодець з нежирного м’яса: птиці, кролика, телятини, дичини. Також в нього додають овочі, гриби, сир, щоб зробити страву гарнішою. Продовжувати читання Галантин з курки на швидку руку, на пару

Тушковані курячі сердечка з грибами – як смачно приготувати закуску або начинку для пирогів

Курячі сердечка – унікальний продукт, який готується досить швидко та може бути використаний для приготування безлічі страв. Можна зварити з них бульйон, приготувати начинку для випічки, зробити фарш для котлет.
Продовжувати читання Тушковані курячі сердечка з грибами – як смачно приготувати закуску або начинку для пирогів