Свинячі легені тушковані з пряними травами

Легені – це смачний і дієтичний субпродукт. Тому якщо ви дбаєте про фігуру і хочете їсти щось смачненьке – пропонуємо простий рецепт приготування тушкованих легень з травами.

Вам треба взяти наступні інгредієнти:

  • свинячі легені – 1 кілограм;
  • вода – 0,5 літру;
  • сушені пряні трави (коріандр, шафран, базилік, кріп) – 1 чайна ложка;
  • сіль – 0,5 чайної ложки;
  • велика цибулина – за бажанням.

Як смачно приготувати свинячі тушковані легені

Спочатку вимийте легені в холодній воді та зріжте плівку.

Свиняче легке тушковане з пряними травами

Поріжте легені на невеличкі шматочки. Оскільки вони дуже м’які, користуйтеся гострим ножем.

Свиняче легке тушковане з пряними травами

Далі залийте шматочки водою, тушкуйте, доки не випарується рідина. Потім додайте олію, сіль, трави, також можете подрібнити 1 цибулину за бажанням.

Свиняче легке тушковане з пряними травами

Підрум’яньте шматочки з усіх сторін.

Свиняче легке тушковане з пряними травами

Ось і все, посипте легені зеленню та можете подавати до столу.

Свиняче легке тушковане з пряними травами

Вони чудово смакують з будь-якими гарнірами. Тож готуйте і смакуйте!