Легені – це смачний і дієтичний субпродукт. Тому якщо ви дбаєте про фігуру і хочете їсти щось смачненьке – пропонуємо простий рецепт приготування тушкованих легень з травами.
Інгредієнти: Вода, Легке, Прянощі, Сіль, Цибуля
Вам треба взяти наступні інгредієнти:
- свинячі легені – 1 кілограм;
- вода – 0,5 літру;
- сушені пряні трави (коріандр, шафран, базилік, кріп) – 1 чайна ложка;
- сіль – 0,5 чайної ложки;
- велика цибулина – за бажанням.
Як смачно приготувати свинячі тушковані легені
Спочатку вимийте легені в холодній воді та зріжте плівку.
Поріжте легені на невеличкі шматочки. Оскільки вони дуже м’які, користуйтеся гострим ножем.
Далі залийте шматочки водою, тушкуйте, доки не випарується рідина. Потім додайте олію, сіль, трави, також можете подрібнити 1 цибулину за бажанням.
Підрум’яньте шматочки з усіх сторін.
Ось і все, посипте легені зеленню та можете подавати до столу.
Вони чудово смакують з будь-якими гарнірами. Тож готуйте і смакуйте!