Смачна міні-піца з дріжджового тіста – це проста закуска до будь-якого свята. Пропонуємо вам покроковий рецепт її приготування.
Інгредієнти: Борошно, Вершкове масло, Гірчиця, Кетчуп, Ковбаса, Консервована кукурудза, Майонез, Молоко, Печериці, Сир, Сіль, Сухі дріжджі, Цукор, Яйце
Кухня: Італійська кухня
Для основи необхідно взяти:
- 2 яйця;
- 12 грамів сухих дріжджів;
- 50 грамів масла;
- 200 мілілітрів молока;
- 150 грамів цукру;
- дрібку солі;
- борошно.
А для начинки вам знадобляться:
- м’ясний рулет, балик або ковбаса;
- сир твердий;
- сир плавлений;
- печериці;
- консервована кукурудза;
- кетчуп;
- гірчиця;
- майонез.
Як зробити міні-піцу з ковбасою, грибами і сиром в духовці
Тісто можна або купити, або зробити самостійно. Для цього підігрійте молоко, додайте цукор, дріжджі і трохи борошна.
Відставте і почекайте, доки не з’явиться пухнаста шапка.
Далі додайте розмішане масло і яйця.
Розкатайте тісто в тонкий пласт і чашкою витисніть основи під піцу.
Візьміть форму, закрийте пергаментом, змажте олією та випікайте коржики 40 хвилин.
Тим часом підготуйте начинку. Ковбасу та м’ясо поріжте кубиками, натріть сир на тертці, тонкими пластинками наріжте гриби.
Ось такі гарні коржики у вас мали спектися, доки ви готували начинку.
В середині зробіть виїмки для начинки, змажте основи кетчупом, покладіть по краплі гірчиці.
Викладіть начинку в такій послідовності: м’ясо або ковбаса, гриби, твердий сир, плавлений сир, кукурудза.
Зверху промажте піцу майонезом і поставте назад в духовку.
Зачекайте доки вона стане рум’яною, і можете подавати до столу.
Щоб піца гарно виглядала, подайте її на листах салату.
Смачного!