Кростата з яблуками, кабачками і мигдальними горішками

Кростата – це італійський пиріг з розсипчастого тіста. Пропонуємо вам рецепт оригінальної випічки з яблуками, кабачками та мигдалевими горішками. Продовжувати читання Кростата з яблуками, кабачками і мигдальними горішками

Сирник на пісочному тісті з аличею чи то сирна запіканка

Зробити незвичайну та дуже смачну сирну запіканку можна з використанням пісочного тіста та аличі. Такий десерт можна ще назвати відкритий пісочний пиріг з сиром або сирник на пісочному тісті. Але, як би ви не назвали цю страву, подавати її до столу краще з чашечкою ароматного чаю чи кави. 🙂 Продовжувати читання Сирник на пісочному тісті з аличею чи то сирна запіканка

Пиріг зі сливами, рецепт пирога з сливою «угорка»: відкритий, пісочний, швидкий і дуже смачний

Сьогодні готуємо пиріг зі сливами.  Хоча… Чому лише сьогодні?  Я впевнена, після приготування цього неймовірного пирога за моїм рецептом, ви будете пекти його знову і знову.

Продовжувати читання Пиріг зі сливами, рецепт пирога з сливою «угорка»: відкритий, пісочний, швидкий і дуже смачний

Тертий пісочний пиріг з яблучно-апельсиновим джемом

Тертий пісочний пиріг з варенням – смачний і простий десерт, яким не соромно пригостити гостей. Він дуже швидко готується і не потребує якихось особливих інгредієнтів. Продовжувати читання Тертий пісочний пиріг з яблучно-апельсиновим джемом

Страсбурзький пиріг зі сливами і сиром

Сьогодні хочу поділитися рецептом сирного пирога зі сливами.  Має назву він «Страсбурзький».  Для приготування цього смачного пирога не потрібно багато часу, зусиль та якихось особливих інгредієнтів.

Продовжувати читання Страсбурзький пиріг зі сливами і сиром

Сирний чізкейк із пісочним тістом і апельсиновою ноткою

Таке манливе слово «чізкейк» сприймається, як щось недоступне й неможливе. Але заглянувши в глибину таємничості цього кулінарного витвору, тобто детально переглянувши рецепт, стає зрозуміло, що це звичайнісінька сирна запіканка, лише по-іноземному. Смак сирного чізкейка з пісочним тістом, із першого шматочка закохує в себе по-справжньому. Продовжувати читання Сирний чізкейк із пісочним тістом і апельсиновою ноткою

Домашній віденський пиріг з вишнею в желе – пісочний тарт

Знамениті на весь світ відкриті пісочні віденські пироги – це смачна випічка з ягодами на основі м’якого пісочного тіста. Я також спробувала в домашніх умовах приготувати таку вишукану випічку, додавши у пісочну основу консервовані у власному соку вишні під желейною заливкою. Готовий десерт перевершив усі сподівання. Продовжувати читання Домашній віденський пиріг з вишнею в желе – пісочний тарт

Італійський пиріг Зебра на пісочній основі

Чудовий двоколірний пиріг Зебра на пісочній основі – це відмінна італійська страва, яка стане смачним доповненням до чашки чаю або кави з друзями. Продовжувати читання Італійський пиріг Зебра на пісочній основі

Сирний чізкейк з абрикосами в домашніх умовах

Як відомо, популярний сьогодні по всьому світі ніжний сирний чізкейк походить з Англії. На батьківщині десерту кожна господиня має свій особливий рецепт приготування цього смачного пирога. Традиційно, цей пісочний пиріг з сиром готується шляхом випікання, але існують також рецепти приготування цього десерту без випічки. Продовжувати читання Сирний чізкейк з абрикосами в домашніх умовах

Відкритий пісочний пиріг з рубленого тіста зі смородиною і меренгою

Гарячий запашний пиріг асоціюється з домашнім затишком та родинним теплом. Сьогодні розкажу як приготувати відкритий пісочний пиріг з рубленого тіста зі смородиною і меренгою. За наявності сучасної кухонної техніки приготувати фруктовий чи ягідний пиріг з пісочного тіста – справа кількох хвилин. Для начинки підійдуть будь-які свіжі ягоди чи фрукти. Продовжувати читання Відкритий пісочний пиріг з рубленого тіста зі смородиною і меренгою