Італійська запіканка з макаронів з сиром, шинкою та томатом або паста зіті в духовці

Паста зіті  – це звичайні макарони у вигляді великих коротеньких трубочок. Ви не раз бачили такі ж макарони у звичайному магазині, але вони, як правило, відрізняються від італійської пасти зіті складом борошна та технологією приготування. Тому, все ж, раджу для цієї страви купити оригінальні макарони зіті.  Продовжувати читання Італійська запіканка з макаронів з сиром, шинкою та томатом або паста зіті в духовці

Смачний омлет з макаронами, сиром, зеленим горошком і зеленню

Простий та смачний омлет – це ідеальний сніданок, який дасть заряд енергії на весь день.

Продовжувати читання Смачний омлет з макаронами, сиром, зеленим горошком і зеленню

Італійська паста з куркою в соусі з овочів і сиру

Колись, рецепт цієї улюбленої багатьма в усьому світі пасти з соусом із курки та овочів вигадав французький кулінар Ален Дюкас. Такий простий і легкий спосіб приготування макаронів допоміг пану Алену завоювати багато нагород. Через те, що відомий кухар не використовував у своєму рецепті лише притаманні його рідній кухні інгредієнти, зараз смачну та ситну італійську домашню пасту з куркою, овочами та сиром, із задоволенням і без зайвих зусиль, готують господині в усіх країнах світу.
Продовжувати читання Італійська паста з куркою в соусі з овочів і сиру

Макарони по-флотськи з фаршем на сковороді

Макарони по-флотськи на сковороді з фаршем та цибулькою – це простий та класичний рецепт, який всім до вподоби. Продовжувати читання Макарони по-флотськи з фаршем на сковороді

Макарони по-флотськи з ковбасою

Друга половина 20-го століття відома в кулінарному світі тим, що майже в кожній родині улюбленою стравою були макарони по-флотськи. Є пропозиція трохи видозмінити класичний рецепт приготування, замінивши традиційний фарш на варену ковбасу. Продовжувати читання Макарони по-флотськи з ковбасою

Смачна запіканка з макаронів з фаршем і соусом бешамель

Страви «два в одному» не можуть не подобатись. У такому випадку, не потрібно думати, що приготувати на гарнір або про м’ясну складову. Запіканки є відмінним варіантом. Тому варто взяти до уваги смачну запіканку з макаронів з фаршем і соусом бешамель. Продовжувати читання Смачна запіканка з макаронів з фаршем і соусом бешамель

Смачні макарони по-флотськи з яловичим фаршем

Макарони по-флотськи з яловичим фаршем – це дуже смачна й ситна страва з доступних продуктів, а ще проста в приготуванні.

Продовжувати читання Смачні макарони по-флотськи з яловичим фаршем

Фаршировані каннеллоні в вершковому соусі з зеленню

Фаршировані каннеллоні є однією з найпопулярніших страв в італійській кухні. Начиняти їх можна чим завгодно. Варто скористатися пропозицією приготувати каннеллоні з фаршем з курячого філе та копченої груднинки. Продовжувати читання Фаршировані каннеллоні в вершковому соусі з зеленню

Смачні макарони з грибами, смаженими у сметанному соусі з цибулею пореєм і томатом

Макарони – відмінний варіант, щоб приготувати страву нашвидкуруч. Ці висушені вироби з тіста родом із сонячної Італії. Вони займають достатньо вагому нішу в повсякденному меню багатьох родин, адже, смачні та різноманітні страви з макаронів дуже легко приготувати на обід чи вечерю.
Продовжувати читання Смачні макарони з грибами, смаженими у сметанному соусі з цибулею пореєм і томатом

Запечені в духовці фаршировані черепашки з грибами – паста Конкілье з грибною начинкою

В нашому сьогоднішньому меню смачні макарони-черепашки начинені смаженими грибами та запечені під вершковим соусом. Цей різновид макаронів в Італії зветься Conchiglie (конкільє) – мушлі молюска або черепашки. Існують також Conchiglioni (конкільоні) – велетенські мушлі різної форми. Більшості з нас такий різновид італійської пасти відомий як ракушки. Продовжувати читання Запечені в духовці фаршировані черепашки з грибами – паста Конкілье з грибною начинкою