Макарони по-флотськи з яловичим фаршем – це дуже смачна й ситна страва з доступних продуктів, а ще проста в приготуванні.
Інгредієнти: Коріандр мелений, Куркума, Макарони, Перець чорний мелений, Рослинна олія, Сіль, Фарш м'ясний, Цибуля
Взагалі, фарш може бути будь-який або, коли його нема, можна нарізати сосиски або ковбаски. Але найкраще використовувати яловичий фарш з коріандром, перцем і куркумою. Процес приготування супроводжуватимуть покрокові фото, що ілюструють рецепт.
Складники:
- 150 грамів макаронів;
- 150 грамів фаршу яловичого;
- 1 цибулина;
- 1 ч. л. солі;
- 1-2 ст. л. рослинної олії;
- коріандр, куркума, чорний мелений перець (за смаком).
Як приготувати макарони по-флотськи з фаршем
Спершу, необхідно підготувати потрібну кількість фаршу. Якщо він заморожений, то його потрібно, попередньо, розморозити в холодильнику. Ночі вистачить, для того щоб на ранок з нього можна було готувати макарони по-флотськи.
Макарони слід вкинути в киплячу підсолену воду й варити до готового стану.
Потім, у розігріту сковорідку потрібно налити рослинної олії (чим її більше, тим соковитішою та жирнішою буде майбутня страва). Але, якщо комусь не подобається надто калорійна їжа, то слід готувати лише на одній столовій ложці олії. Фарш слід розділити на маленькі шматки й викласти на сковорідку.
Яловичий фарш потрібно приправити куркумою, перцем, сіллю та коріандром. Все перемішати дерев’яною лопаткою та обсмажити.
Очищену цибулину необхідно помити, дрібно нарізати й додати до фаршу. Смажити цибулю з фаршем слід на середньому вогні біля 3 хвилин.
Макарони потрібно відкинути на друшляк, щоб стекла вся вода. Потім, в окремій посудині потрібно з’єднати м’ясну заправку на олії з макаронами.
Щоб фарш рівномірно розподілився, макарони треба старанно перемішати.
До простих в приготуванні макаронів по-флотськи з яловичим фаршем можна подавати томатний сік, квашену капусту чи інші засолені овочі, які стануть ідеальним доповненням страви.
Страва виходить дуже ситною, пряною та ароматною. Вона неодмінно сподобається всім членам сім’ї. Через простоту й легкість приготування ця страва є відмінним варіантом сніданку, обіду чи вечері.