Італійська паста з куркою в соусі з овочів і сиру

Колись, рецепт цієї улюбленої багатьма в усьому світі пасти з соусом із курки та овочів вигадав французький кулінар Ален Дюкас. Такий простий і легкий спосіб приготування макаронів допоміг пану Алену завоювати багато нагород. Через те, що відомий кухар не використовував у своєму рецепті лише притаманні його рідній кухні інгредієнти, зараз смачну та ситну італійську домашню пасту з куркою, овочами та сиром, із задоволенням і без зайвих зусиль, готують господині в усіх країнах світу.
Продовжувати читання Італійська паста з куркою в соусі з овочів і сиру

Макарони по-флотськи з фаршем на сковороді

Макарони по-флотськи на сковороді з фаршем та цибулькою – це простий та класичний рецепт, який всім до вподоби. Продовжувати читання Макарони по-флотськи з фаршем на сковороді

Як варити макарони в каструлі, щоб вони не злипалися

Здається, нема простішої кулінарної справи, як відварити макарони в каструлі. Але дуже часто господині стикаються з проблемою, коли макаронні вироби (різної форми) злипаються один до одного, утворюючи грудку. Продовжувати читання Як варити макарони в каструлі, щоб вони не злипалися

Фаршировані каннеллоні в вершковому соусі з зеленню

Фаршировані каннеллоні є однією з найпопулярніших страв в італійській кухні. Начиняти їх можна чим завгодно. Варто скористатися пропозицією приготувати каннеллоні з фаршем з курячого філе та копченої груднинки. Продовжувати читання Фаршировані каннеллоні в вершковому соусі з зеленню

Запечені в духовці фаршировані черепашки з грибами – паста Конкілье з грибною начинкою

В нашому сьогоднішньому меню смачні макарони-черепашки начинені смаженими грибами та запечені під вершковим соусом. Цей різновид макаронів в Італії зветься Conchiglie (конкільє) – мушлі молюска або черепашки. Існують також Conchiglioni (конкільоні) – велетенські мушлі різної форми. Більшості з нас такий різновид італійської пасти відомий як ракушки. Продовжувати читання Запечені в духовці фаршировані черепашки з грибами – паста Конкілье з грибною начинкою

Гнізда з макаронів з баликом і сирним соусом

Макаронні вироби є в звичному для нас вигляді (ріжки, черепашки …), але є і в дуже цікавому вигляді. Ви, напевно, зустрічали інтригуючі макарони у вигляді пташиних гнізд, але не знаєте як їх приготувати і красиво подати? Цей рецепт з фото, Продовжувати читання Гнізда з макаронів з баликом і сирним соусом

Макарони – Паста Аскіутта

Паста Аскіутта, це, по суті, макарони з шинкою в томатному соусі. В італійській кухні прийнято відварені макарони (по італійськи – пасту) відразу з’єднувати з окремо приготовленим соусом і тертим сиром, найчастіше, піддаючи ще раз нетривалої тепловій обробці. Рецепт приготування пасти Аскуітта в домашніх умовах гранично простий.

Продовжувати читання Макарони – Паста Аскіутта

Паста фарфалле з шпинатом і печерицями у вершковому соусі

Сьогодні буду готувати красиві і дуже смачні італійські метелики фарфалле. Це італійська паста з вершковим соусом порадує господинь швидкістю і простотою приготування, а домочадців – неймовірно ніжним смаком, чарівним ароматом і поживністю.  Продовжувати читання Паста фарфалле з шпинатом і печерицями у вершковому соусі

Метелики фарфалле з грибами, базиліком і томатами – домашня італійська паста

Домашня паста фарфалле з грибами, базиліком і томатами по-італійськи стане ідеальним самостійним гарніром і смачним доповненням до риби, м’яса, овочевих салатів або закусок. Продовжувати читання Метелики фарфалле з грибами, базиліком і томатами – домашня італійська паста

Макарони з помідорами і рибою або зіті-паста по-італійськи

Смачна і ситна італійська зіті-паста з помідорами і рибним філе (в моєму випадку це морський окунь) відмінно доповнить і урізноманітнить повсякденне меню. Продовжувати читання Макарони з помідорами і рибою або зіті-паста по-італійськи