Макарони з помідорами і рибою або зіті-паста по-італійськи

Макарони з помідорами і рибою або зіті-паста по-італійськи

Смачна і ситна італійська зіті-паста з помідорами і рибним філе (в моєму випадку це морський окунь) відмінно доповнить і урізноманітнить повсякденне меню. Запропоноване друга страва досить проста і швидка у приготуванні, складається з мінімальної кількості доступних всім інгредієнтів. Філе морського окуня можна замінити на тріску, тунця, філе білої або будь-який іншої прийнятною для вас риби. Мій покроково оформлений рецепт з фото допоможе вам швидко і смачно приготувати макарони з помідорами і рибою або зіті-пасту по-італійськи.

Складові:

Макарони з помідорами і рибою або зіті-паста по-італійськи

  • паста зіті – 250 гр;
  • томати – 2 шт.;
  • філе морського окуня- 1 шт.;
  • часник – 2 шт.;
  • цибуля – 1/2 шт.
  • спеції – за смаком;
  • сіль – за смаком.

Як смачно приготувати макарони з помідорами і рибою

Починаємо приготування з того, що потрібно відправити варитися макарони зіті до напівготовності. Для цього, потрібно закип’ятити воду, посолити і всипати потрібну кількість пасти. Довести продукт до стану аль-денте.

Макарони з помідорами і рибою або зіті-паста по-італійськи

Відварити філе морського окуня без кісток, після чого, розділити м’ясо на волокна. Також, можна використовувати консервовану рибу – тунець або лосось.

Італійська паста з помідорами і рибою

Подрібнити цибулю на кубики і пасерувати.

Італійська паста з помідорами і рибою

Нарубати томати на невеликі шматочки.

Італійська паста з помідорами і рибою

Додати томати до цибулі і тушкувати до густоти.

Італійська паста з помідорами і рибою

Всипати в соус волокна морського окуня і відварені зіті. Акуратно перемішуючи тушкувати страву до готовності, після чого, заправити гарнір подрібненим часником і спеціями за смаком.

Макарони з помідорами і рибою або зіті-паста по-італійськи

Залишається просто подавати ароматні макарони з помідорами і рибою до столу! Смачного!

Макарони з помідорами і рибою або зіті-паста по-італійськи

Смачна і ароматна італійська паста з помідорами і рибою стане гарним варіантом для другої страви з макаронів на обід або смачною та ситною вечерею. Страва корисна і досить низько калорійна. Щоб знизити її калорійність, потрібно замінити звичайні макарони на цільнозернові. Готується ця смачна паста по-італійськи всього 25 хвилин, враховуючи варіння макаронів і філе.