Сьогодні буду готувати красиві і дуже смачні італійські метелики фарфалле. Це італійська паста з вершковим соусом порадує господинь швидкістю і простотою приготування, а домочадців – неймовірно ніжним смаком, чарівним ароматом і поживністю. Паста фарфалле з шпинатом і печерицями у вершковому соусі відмінно доповнить на столі як свіжі овочі, так і скумбрію чи червону рибу, курку чи яловичину. Хоча, треба визнати, що вона відмінно смакує і сама по собі. Покроково оформлений рецепт з фото докладно демонструє приготування традиційної страви італійської кухні.
Інгредієнти: Вершкове масло, Паста фарфалле, Печериці, Сметана, Спеції, Шпинат
Кухня: Італійська кухня
Складові:
- вершкове масло – 35 гр;
- фарфалле (бантики) – 150 гр;
- сметана – 2 ст.л.;
- шпинат заморожений – 3 брикети;
- печериці – 100 гр;
- цибуля зелена – невеликий пучок.
Як приготувати пасту з шпинатом і печерицями у вершковому соусі
Перш, ніж приступити до приготування страви, потрібно гарненько вимити гриби і, при необхідності, зняти з капелюшків шкірку. Очистити цибулю, вийняти з морозилки шпинат або нарубати свіжий. Метелики фарфалле відварити в посоленной водичці, але тільки до стану аль денте – напівготовності.
Печериці подрібнити на великі пластинки. Пасерувати грибочки на розтопленому вершковому маслі.
Додати до обсмажених грибів шпинат і рубаний лук. Обсмажити суміш до однорідної консистенції і повного розмороження шпинату.
Додати до овочів і грибочками сметану і спеції за смаком. Готувати ароматний соус до бажаної густоти. Після чого, саме час з’єднати підготовлені метелики фарфалле зі шпинатним соусом і довести страву до остаточної готовності.
Подавати до столу таку другу страву з макаронів по-італійськи треба гарячою.
Вершкова паста фарфалле з соусом зі шпинату і печериць порадує і їдоків і господиню ніжними смаковими якостями і швидкістю приготування страви.
Страва відмінно вписується в систему правильного харчування, особливо, якщо обирати пасту твердих сортів.