Жульєн в булочках на швидкуруч – швидкий жульен з куркою і грибами

Запропонований сьогодні швидкий жульєн в булочках – це ніжна соковита начинка з приємним вершковим смаком курячого філе, сиру сулугуні та грибочків в хрусткій булочці. Оригінальна і смачна гаряча страва французької кухні, яку можна приготувати лише за чверть години і з доступних для всіх інгредієнтів. На стіл подаються ефектні в подачі і дуже апетитні гарячі фаршировані булочки з ароматною начинкою всередині і золотистою хрусткою скоринкою ззовні. Продовжувати читання Жульєн в булочках на швидкуруч – швидкий жульен з куркою і грибами

Запечений в духовці гарбуз фарширований м’ясом і грибами

Запечений в духовці гарбуз фарширований м’ясом і грибами – смачна і проста в приготуванні страва з відмінною і збалансованою начинкою. Як видно з назви, в гарячій закусці присутні і м’ясо, і овочі, і ароматні грибочки. Цього разу я готую з печерицями, але їх сміливо можна замінити гливами або будь-якими іншими грибами. Обов’язково спробуйте приготувати цю смачну запечену страву до святкової вечері і результат точно вас порадує! Продовжувати читання Запечений в духовці гарбуз фарширований м’ясом і грибами

Картопляний гратен з грибами і часниковим соусом – французька запіканка з картоплі

Гратен з картоплі – це популярна класична страва французької кухні з рум’яною скоринкою, найніжнішим смаком та простим приготуванням. Ця ефектна і смачна запіканка вже давно завоювало серця багатьох світових гурманів. Сьогодні я пропоную зробити вегетаріанський картопляний гратен з грибами і часниковим соусом. Продовжувати читання Картопляний гратен з грибами і часниковим соусом – французька запіканка з картоплі

Норвезький запечений хек з грибами і овочами під пікантним соусом

Ніжний запечений хек з грибами і овочами під пікантним соусом – це розмаїття смаків і ароматів в одній тарілці. Стейки норвезького хека досить великі, тому, страва радує красивою подачею і швидким приготуванням. А якщо у вас буде час і риба буде замаринована в пікантному вершковому соусі на ніч – результат буде вище всіх похвал! Експериментуйте з овочами і спеціями і ви точно знайдете свій улюблений варіант!
Продовжувати читання Норвезький запечений хек з грибами і овочами під пікантним соусом

Курячий рулет з курагою і ананасом в духовці – смачна і ситна закуска до святкового столу

Який же Новий рік або просто святковий стіл без м’ясного рулету? Але така м’ясна закуска може бути не тільки смачною, а й дієтичною. Запечений в духовці курячий рулет з курагою і ананасом, доповнений пікантним соусом, стане відмінним варіантом як для повсякденного, так і для святкового меню. Така страва з курячого філе неймовірно швидка в приготуванні. Продовжувати читання Курячий рулет з курагою і ананасом в духовці – смачна і ситна закуска до святкового столу

Рис зі сметаною на сковороді – простий і смачний гарнір з рису

Цей ароматний, яскравий і насичений в смаку рис зі сметаною і зеленню здивує різноманітністю смаків і незвичайним букетом ароматів. Страва готується всього 40 хвилин, а результат перевершує всі очікування! Продовжувати читання Рис зі сметаною на сковороді – простий і смачний гарнір з рису

Красиві та смачні бурякові пампушки з часником до борщу

Складно, навіть, уявити наваристий український борщ без ароматних та м’яких часникових пампушок на додачу. Кращим доповненням можуть бути лише бурякові пампушки з часником спечені у духовці, які ми сьогодні і будемо готувати. Пропоную всім кулінаркам приєднатися до мене та скористатись цим докладним фото-рецептом для приготування пікантної закуски до борщу. Продовжувати читання Красиві та смачні бурякові пампушки з часником до борщу

Пісний розсольник з сушеними грибами і солоними огірками (без м’яса та перловки)

Основними компонентами класичного супу розсольник є м’ясо, перлова крупа та солоні огірки. Однак, крім традиційного рецепту існують інші варіації. Сьогодні пропоную приготувати один з таких варіантів страви – пісний розсольник з сушеними грибами та солоним огірком. Суп за даним рецептом виходить дуже ситний та неймовірно ароматний. Продовжувати читання Пісний розсольник з сушеними грибами і солоними огірками (без м’яса та перловки)

Яловича печінка зі сметаною і сиром тушкована на сковороді – смачна, м’яка та ніжна

Люблю страви з печінки не лише за їх смакові властивості, а й за легкість приготування. Особливо смачні страви виходять з телячої печінки. Коли готую, люблю фантазувати та експериментувати, починається справжній творчий процес. Замінюю спеції та інші додаткові інгредієнтами для отримання нового смаку. Моїй родині найліпше смакує яловича печінка зі сметаною і сиром тушкована на сковороді. Продовжувати читання Яловича печінка зі сметаною і сиром тушкована на сковороді – смачна, м’яка та ніжна

Пишні сирні сирники без соди на сковороді

В розділі «Сніданки» моєї кулінарної книги особливе місце займає рецепт пухких сирників. Сир обов’язково має бути присутнім в повсякденному дитячому раціоні, адже він головне джерело необхідного організму кальцію. Але, дуже часто діти не люблять вживати просто сир, а от у вигляді апетитних сирників це зробити дуже легко. Пропоную разом зі мною зробити пишні сирні сирники без соди. Продовжувати читання Пишні сирні сирники без соди на сковороді