Італійська запіканка з макаронів з сиром, шинкою та томатом або паста зіті в духовці

Паста зіті  – це звичайні макарони у вигляді великих коротеньких трубочок. Ви не раз бачили такі ж макарони у звичайному магазині, але вони, як правило, відрізняються від італійської пасти зіті складом борошна та технологією приготування. Тому, все ж, раджу для цієї страви купити оригінальні макарони зіті.  Продовжувати читання Італійська запіканка з макаронів з сиром, шинкою та томатом або паста зіті в духовці

Італійська паста з куркою в соусі з овочів і сиру

Колись, рецепт цієї улюбленої багатьма в усьому світі пасти з соусом із курки та овочів вигадав французький кулінар Ален Дюкас. Такий простий і легкий спосіб приготування макаронів допоміг пану Алену завоювати багато нагород. Через те, що відомий кухар не використовував у своєму рецепті лише притаманні його рідній кухні інгредієнти, зараз смачну та ситну італійську домашню пасту з куркою, овочами та сиром, із задоволенням і без зайвих зусиль, готують господині в усіх країнах світу.
Продовжувати читання Італійська паста з куркою в соусі з овочів і сиру

Фаршировані каннеллоні в вершковому соусі з зеленню

Фаршировані каннеллоні є однією з найпопулярніших страв в італійській кухні. Начиняти їх можна чим завгодно. Варто скористатися пропозицією приготувати каннеллоні з фаршем з курячого філе та копченої груднинки. Продовжувати читання Фаршировані каннеллоні в вершковому соусі з зеленню

Запечені в духовці фаршировані черепашки з грибами – паста Конкілье з грибною начинкою

В нашому сьогоднішньому меню смачні макарони-черепашки начинені смаженими грибами та запечені під вершковим соусом. Цей різновид макаронів в Італії зветься Conchiglie (конкільє) – мушлі молюска або черепашки. Існують також Conchiglioni (конкільоні) – велетенські мушлі різної форми. Більшості з нас такий різновид італійської пасти відомий як ракушки. Продовжувати читання Запечені в духовці фаршировані черепашки з грибами – паста Конкілье з грибною начинкою

Макарони – Паста Аскіутта

Паста Аскіутта, це, по суті, макарони з шинкою в томатному соусі. В італійській кухні прийнято відварені макарони (по італійськи – пасту) відразу з’єднувати з окремо приготовленим соусом і тертим сиром, найчастіше, піддаючи ще раз нетривалої тепловій обробці. Рецепт приготування пасти Аскуітта в домашніх умовах гранично простий.

Продовжувати читання Макарони – Паста Аскіутта

Паста фарфалле з шпинатом і печерицями у вершковому соусі

Сьогодні буду готувати красиві і дуже смачні італійські метелики фарфалле. Це італійська паста з вершковим соусом порадує господинь швидкістю і простотою приготування, а домочадців – неймовірно ніжним смаком, чарівним ароматом і поживністю.  Продовжувати читання Паста фарфалле з шпинатом і печерицями у вершковому соусі

Метелики фарфалле з грибами, базиліком і томатами – домашня італійська паста

Домашня паста фарфалле з грибами, базиліком і томатами по-італійськи стане ідеальним самостійним гарніром і смачним доповненням до риби, м’яса, овочевих салатів або закусок. Продовжувати читання Метелики фарфалле з грибами, базиліком і томатами – домашня італійська паста

Макарони з помідорами і рибою або зіті-паста по-італійськи

Смачна і ситна італійська зіті-паста з помідорами і рибним філе (в моєму випадку це морський окунь) відмінно доповнить і урізноманітнить повсякденне меню. Продовжувати читання Макарони з помідорами і рибою або зіті-паста по-італійськи