Макарони по-флотськи з фаршем на сковороді

Макарони по-флотськи на сковороді з фаршем та цибулькою – це простий та класичний рецепт, який всім до вподоби.

Як зробити макарони з фаршем на сковороді

На 250 грамів макаронів візьміть 300 грамів фаршу і 1 середню цибулину. Макарони і фарш обирайте на свій розсуд. Тут немає конкретних правил, тому просто їжте те, що вам подобається.

Макарони по флотськи

Доведіть до кипіння 2 літра води, підсоліть і зваріть макарони до готовності. Час приготування подивіться на упаковці.

Макарони по флотськи

Далі злийте макарони через друшляк, промийте в холодній воді, а потім трохи поперекидайте і потрусіть в друшляку, щоб вони охололи. Це необхідно для правильного приготування страви.

Макарони по флотськи

Далі візьміть цибулю, почистіть, поріжте невеликими кубиками та обсмажте на 4-х столових ложках олії до півпрозорого стану. Сильно засмажувати цибулю не треба.

Макарони по флотськи

Після цього додайте фарш.

Макарони по флотськи

Постійно  перемішуйте фарш і цибулю, обсмажуючи м’ясо до розсипчатості.

Макарони по флотськи

Тепер зменшіть вогонь, налийте на пательню 1 столову ложку бульйону або звичайної води, додайте сіль, і закрийте кришкою. Тушкуйте фарш 5 хвилин, потім знову ввімкніть конфорку на середню потужність.

Додайте макарони і просмажте страву ще кілька хвилин.

Макарони по флотськи

Смажте так, як вам подобається, бо одним подобається тушкована страва, а іншим – з рум’яною скоринкою.

Макарони по флотськи

Ось і все, прийшов час розкладати макарони на тарілки та подавати до столу.

Макарони по флотськи

Ці смачні та ситні макарони по-флотськи можна подати навіть до святкового столу. Повірте, гостям такий варіант гарніру точно сподобається.