Макарони по-флотськи на сковороді з фаршем та цибулькою – це простий та класичний рецепт, який всім до вподоби.
Інгредієнти: Макарони, Рослинна олія, Сіль, Фарш м'ясний, Цибуля
Як зробити макарони з фаршем на сковороді
На 250 грамів макаронів візьміть 300 грамів фаршу і 1 середню цибулину. Макарони і фарш обирайте на свій розсуд. Тут немає конкретних правил, тому просто їжте те, що вам подобається.
Доведіть до кипіння 2 літра води, підсоліть і зваріть макарони до готовності. Час приготування подивіться на упаковці.
Далі злийте макарони через друшляк, промийте в холодній воді, а потім трохи поперекидайте і потрусіть в друшляку, щоб вони охололи. Це необхідно для правильного приготування страви.
Далі візьміть цибулю, почистіть, поріжте невеликими кубиками та обсмажте на 4-х столових ложках олії до півпрозорого стану. Сильно засмажувати цибулю не треба.
Після цього додайте фарш.
Постійно перемішуйте фарш і цибулю, обсмажуючи м’ясо до розсипчатості.
Тепер зменшіть вогонь, налийте на пательню 1 столову ложку бульйону або звичайної води, додайте сіль, і закрийте кришкою. Тушкуйте фарш 5 хвилин, потім знову ввімкніть конфорку на середню потужність.
Додайте макарони і просмажте страву ще кілька хвилин.
Смажте так, як вам подобається, бо одним подобається тушкована страва, а іншим – з рум’яною скоринкою.
Ось і все, прийшов час розкладати макарони на тарілки та подавати до столу.
Ці смачні та ситні макарони по-флотськи можна подати навіть до святкового столу. Повірте, гостям такий варіант гарніру точно сподобається.