Дріжджове тісто для булочок, гамбургерів, рулетів, пиріжків

Сьогодні я хочу розповісти про маленькі секрети, які дуже важливі для того, щоб зробити смачне і пишне здобне дріжджове тісто, яке використовують при випіканні булочок для гамбургерів, просто булочок, рулетів, батонів, пиріжків і т.д. Продовжувати читання Дріжджове тісто для булочок, гамбургерів, рулетів, пиріжків

Дріжджові смажені пиріжки з фаршем на сковороді

Жодна з господинь не відмовиться мати в записнику простий рецепт смачних домашніх дріжджових пиріжків із м’ясом. Продовжувати читання Дріжджові смажені пиріжки з фаршем на сковороді

Сирне тісто для пиріжків, смажених на сковороді, або пончиків

Дуже добре кожній господині мати під руками простий перевірений рецепт тіста для приготування смачних домашніх десертів. М’яке сирне тісто для пиріжків на соді робиться досить легко. Продовжувати читання Сирне тісто для пиріжків, смажених на сковороді, або пончиків

Домашні пиріжки з капустою у духовці

Мабуть, нема такої сім’ї, яка не любить смакувати свіжими, ароматними домашніми пиріжками, а начинка зі смачної та корисної капусти подобається і дорослим і дітлахам.
Продовжувати читання Домашні пиріжки з капустою у духовці

Бездріжджове прісне тісто здобне і просте – приготування прісного тіста

Бездріжджове прісне тісто – одне із самих простих різновидів тіста, що відомо людству вже багато віків. Його класичний склад максимально простий: вода, сіль та борошно, при чому, останній компонент може бути не лише звичне нам пшеничне борошно, а ще й рисове, кукурудзяне, житнє та багато інших, залежно від  національних особливостей страви.
Продовжувати читання Бездріжджове прісне тісто здобне і просте – приготування прісного тіста

Бездріжджове тісто на кефірі з содою для смажених пиріжків з начинкою

Смак пиріжків багато в чому залежить від того, з якого тіста вони зроблені. Саме тому, пропонуємо вам простий рецепт бездріжджового тіста для пиріжків. Продовжувати читання Бездріжджове тісто на кефірі з содою для смажених пиріжків з начинкою

Тісто для сфольятелле – італійське листкове тісто для випічки

Італійське місто Неаполь славиться своїм ніжним десертом під назвою сфольятелла (Sfogliatella). Це смачні повітряні тістечка, що готуються із тонкого листкового тіста. В якості начинки традиційно використовується сир Рікотта. Пропоную спробувати приготувати італійське листкове тісто для сфольятелле в домашніх умовах. Звісно, процес це кропіткий та доведеться трошки попрацювати. Але можна зробити це тісто заздалегідь та зберігати в морозильній камері до потрібного моменту.  Продовжувати читання Тісто для сфольятелле – італійське листкове тісто для випічки

Смачне дріжджове тісто для смажених пиріжків – швидко та просто

Самий приємний спогад дитинства – запашні та рум’яні пиріжки, що з любов’ю готувала для нас із сестрою бабуся. Здається, я навіть відчуваю той неповторний аромат начинки з ліверу та смаженої капусти, грибів та картоплі, соковитого м’яса та солоденького яблучного повидла. Продовжувати читання Смачне дріжджове тісто для смажених пиріжків – швидко та просто