Бездріжджове прісне тісто здобне і просте – приготування прісного тіста

Бездріжджове прісне тісто – одне із самих простих різновидів тіста, що відомо людству вже багато віків. Його класичний склад максимально простий: вода, сіль та борошно, при чому, останній компонент може бути не лише звичне нам пшеничне борошно, а ще й рисове, кукурудзяне, житнє та багато інших, залежно від  національних особливостей страви.
Продовжувати читання Бездріжджове прісне тісто здобне і просте – приготування прісного тіста

Двоколірне тісто на манти, хінкалі, вареники і пельмені в хлібопічці – зелене та класичне

Сьогодні представляю на суд любителів хінкалі, мантів та пельменів  свій улюблений рецепт дуже еластичного прісного тіста, з якого також можна готувати і вареники. Як ви, мабуть, вже помітили на фото, тісто не традиційне однотонне. Ми поєднаємо класичне біле та оригінальне зелене.
Продовжувати читання Двоколірне тісто на манти, хінкалі, вареники і пельмені в хлібопічці – зелене та класичне