Прості мафіни з полуницею на кефірі

Є англійський та американський спосіб приготування мафінів. Рецепт легких і соковитих мафінів з полуницею, про який йтиметься далі, є американським «підходом» до цієї випічки. Вони більше нагадують класичні кекси, а англійський варіант, схожий на булочки.
Продовжувати читання Прості мафіни з полуницею на кефірі

Бездріжджове прісне тісто здобне і просте – приготування прісного тіста

Бездріжджове прісне тісто – одне із самих простих різновидів тіста, що відомо людству вже багато віків. Його класичний склад максимально простий: вода, сіль та борошно, при чому, останній компонент може бути не лише звичне нам пшеничне борошно, а ще й рисове, кукурудзяне, житнє та багато інших, залежно від  національних особливостей страви.
Продовжувати читання Бездріжджове прісне тісто здобне і просте – приготування прісного тіста

Шалено смачні китайські коржі з м’ясом і цибулею

Всім відомо, що китайці є великими витівниками. Їм вдається приготувати щось цілком їстівне з усього, що росте, ходить, плаває, літає і, навіть, повзає. Продовжувати читання Шалено смачні китайські коржі з м’ясом і цибулею

Двоколірне тісто на манти, хінкалі, вареники і пельмені в хлібопічці – зелене та класичне

Сьогодні представляю на суд любителів хінкалі, мантів та пельменів  свій улюблений рецепт дуже еластичного прісного тіста, з якого також можна готувати і вареники. Як ви, мабуть, вже помітили на фото, тісто не традиційне однотонне. Ми поєднаємо класичне біле та оригінальне зелене.
Продовжувати читання Двоколірне тісто на манти, хінкалі, вареники і пельмені в хлібопічці – зелене та класичне

Тісто на вареники на сироватці та яйцях – ідеальне домашнє тісто для вареників з картошкою

Деякі господині ніяк не наважаться приготувати для своїх їдоків домашні вареники або пельмені, а все тому, що вважають дуже складним саме процес приготування тіста. Продовжувати читання Тісто на вареники на сироватці та яйцях – ідеальне домашнє тісто для вареників з картошкою