Тісто для вареників і пельменів на мінералці – дуже смачне і не розклеюється при варінні

Мінеральна вода (та ще й газована) – відмінний освіжаючий напій. Така водиця, безумовно, корисна для нас. А чи відомо вам, що мінералка часто використовується в кухарській справі. Найчастіше, як один з інгредієнтів для замісу тіста або кляра. Продовжувати читання Тісто для вареників і пельменів на мінералці – дуже смачне і не розклеюється при варінні

Заварне тісто на пельмені без яєць – смачне та еластичне

Хіба можуть зрівнятися домашні смачні пельмені і вареники з покупними !? Краще трохи витратити свого часу і наліпити їх самостійно – руками або з використанням спеціальних пристосувань для ліплення даних виробів. Замісити еластичне і смачне тісто можна за різними рецептами. Продовжувати читання Заварне тісто на пельмені без яєць – смачне та еластичне

Пісне заварне тісто для вареників на окропі і рослинній олії – смачне та еластичне

Візьміть на озброєння цей простий в реалізації рецепт замісу тіста, яке стане в нагоді вам для ліплення вареників як у звичайні дні, так і у дні посту. Основа нашого тіста, втім, як і будь-якого іншого, це пшеничне борошно та сіль. В якості «рідкого» інгредієнта візьмемо окріп в поєднанні з  рослинною олією, що зробить тісто більш еластичним. Продовжувати читання Пісне заварне тісто для вареників на окропі і рослинній олії – смачне та еластичне

Оригінальні великі вареники з ягодами

Великі вареники з ягодами – це цікавий варіант улюбленої страви. І зараз ми розкажемо вам його рецепт. Продовжувати читання Оригінальні великі вареники з ягодами

Дуже смачні вареники з грибами

Відомо, що осінь — це пора грибів, тому господині в цей час готують страви з додаванням грибів. Багато хто любить не тільки їсти гриби, але й відчуває справжню насолоду від їх збору. Якась годинка в лісі — і вже повний кошик грибів. Зрозуміло, що за один раз їх неможливо з’їсти. Продовжувати читання Дуже смачні вареники з грибами

Пишні вареники з вишнею на сироватці або кефірі

Яке ж літо без смачних та пишних вареників з вишнею?  Готую я їх на сироватці або кефірі, а подаю зі сметанкою та вершковим маслом.  Моя родина просто обожнює ці вареники!

Продовжувати читання Пишні вареники з вишнею на сироватці або кефірі

Найкраще тісто для вареників з картоплею на воді

Мабуть, кожна українська родина любить вареники. Тому всі господині їх часто готують. Є маса рецептів тіста для домашніх вареників. Готуючи за цим способом, страва вийде дуже смачною. Продовжувати читання Найкраще тісто для вареників з картоплею на воді

Бездріжджове прісне тісто здобне і просте – приготування прісного тіста

Бездріжджове прісне тісто – одне із самих простих різновидів тіста, що відомо людству вже багато віків. Його класичний склад максимально простий: вода, сіль та борошно, при чому, останній компонент може бути не лише звичне нам пшеничне борошно, а ще й рисове, кукурудзяне, житнє та багато інших, залежно від  національних особливостей страви.
Продовжувати читання Бездріжджове прісне тісто здобне і просте – приготування прісного тіста

Двоколірне тісто на манти, хінкалі, вареники і пельмені в хлібопічці – зелене та класичне

Сьогодні представляю на суд любителів хінкалі, мантів та пельменів  свій улюблений рецепт дуже еластичного прісного тіста, з якого також можна готувати і вареники. Як ви, мабуть, вже помітили на фото, тісто не традиційне однотонне. Ми поєднаємо класичне біле та оригінальне зелене.
Продовжувати читання Двоколірне тісто на манти, хінкалі, вареники і пельмені в хлібопічці – зелене та класичне

Вареники з сиром під шоколадом і карамеллю

На цей раз будемо готувати солодку страву – смачні вареники з сиром. У цьому рецепті не просто розповім як приготувати вареники, але і як красиво і оригінально подати їх. Продовжувати читання Вареники з сиром під шоколадом і карамеллю