Тісто для вареників і пельменів на мінералці – дуже смачне і не розклеюється при варінні

Мінеральна вода (та ще й газована) – відмінний освіжаючий напій. Така водиця, безумовно, корисна для нас. А чи відомо вам, що мінералка часто використовується в кухарській справі. Найчастіше, як один з інгредієнтів для замісу тіста або кляра. Продовжувати читання Тісто для вареників і пельменів на мінералці – дуже смачне і не розклеюється при варінні

Заварне тісто на пельмені без яєць – смачне та еластичне

Хіба можуть зрівнятися домашні смачні пельмені і вареники з покупними !? Краще трохи витратити свого часу і наліпити їх самостійно – руками або з використанням спеціальних пристосувань для ліплення даних виробів. Замісити еластичне і смачне тісто можна за різними рецептами. Продовжувати читання Заварне тісто на пельмені без яєць – смачне та еластичне

Смачні та соковиті домашні пельмені з м’ясом

Домашні гарячі соковиті пельмені з густою сметаною чи з вершковим маслом … що може бути смачніше? Приготуємо сьогодні пельмені з пісного тіста на воді та начинимо їх фаршем зі свинини. У пельмені можна покласти будь-який фарш, та, з мого досвіду, найкращий вибір — фарш зі свинини або зі свинини та яловичини. Продовжувати читання Смачні та соковиті домашні пельмені з м’ясом

Бездріжджове прісне тісто здобне і просте – приготування прісного тіста

Бездріжджове прісне тісто – одне із самих простих різновидів тіста, що відомо людству вже багато віків. Його класичний склад максимально простий: вода, сіль та борошно, при чому, останній компонент може бути не лише звичне нам пшеничне борошно, а ще й рисове, кукурудзяне, житнє та багато інших, залежно від  національних особливостей страви.
Продовжувати читання Бездріжджове прісне тісто здобне і просте – приготування прісного тіста

Двоколірне тісто на манти, хінкалі, вареники і пельмені в хлібопічці – зелене та класичне

Сьогодні представляю на суд любителів хінкалі, мантів та пельменів  свій улюблений рецепт дуже еластичного прісного тіста, з якого також можна готувати і вареники. Як ви, мабуть, вже помітили на фото, тісто не традиційне однотонне. Ми поєднаємо класичне біле та оригінальне зелене.
Продовжувати читання Двоколірне тісто на манти, хінкалі, вареники і пельмені в хлібопічці – зелене та класичне

Тісто для пельменів і на вареники та чебуреки

Пропонуємо рецепт тіста для пельменів. Тісто, приготовлене за цим домашнім рецептом виходить дуже смачне, ще і не розварюється. Я б сказала, що це найкраще тісто для пельменів підійде і на вареники. З тіста, приготовленого за цим рецептом я роблю навіть чебуреки.

Продовжувати читання Тісто для пельменів і на вареники та чебуреки

Тісто на вареники на сироватці та яйцях – ідеальне домашнє тісто для вареників з картошкою

Деякі господині ніяк не наважаться приготувати для своїх їдоків домашні вареники або пельмені, а все тому, що вважають дуже складним саме процес приготування тіста. Продовжувати читання Тісто на вареники на сироватці та яйцях – ідеальне домашнє тісто для вареників з картошкою