Хрустке тісто для чебуреків з горілкою – правильний рецепт тіста для чебуреків

Якщо вам подобаються смачні хрусткі чебуреки, самостійно приготовлені в домашніх умовах, то сьогодні презентую простий рецепт як правильно замісити найкраще, дивовижно смачне тісто для чебуреків на горілці. Продовжувати читання Хрустке тісто для чебуреків з горілкою – правильний рецепт тіста для чебуреків

Грецькі чебуреки з м’ясом і сиром на сковороді

Грецькі чебуреки з м’ясом і сиром – смачна традиційна страва, яка точно сподобається любителям хрумкого тіста та м’ясних і сирних начинок. Продовжувати читання Грецькі чебуреки з м’ясом і сиром на сковороді

Чебуреки на заварному тісті – соковиті та смачні

Завзятим любителям чебуреків та просто шанувальникам домашньої випічки пропоную свій улюблений рецепт соковитих та хрустких чебуреків. Мій варіант випічки відрізняє заварне тісто. Завдяки замішуванню тіста на крутому окропі готові чебуреки на заварному тісті виходять, хрусткі, дуже пухирчаті та апетитні. Продовжувати читання Чебуреки на заварному тісті – соковиті та смачні

Хрусткі чебуреки з сиром і зеленню на сухій сковороді смажені без олії

Гадаю, я не помилюся, якщо скажу, що соковиті та хрусткі чебуреки люблять геть усі. Шанувальники цієї страви можуть обрати начинку собі за смаком: з м’ясом, сиром, зеленню та іншими продуктами. Але захоплення цією смачною випічкою може згубно вплинути на стрункість фігури. Щоб талія залишилася тонкою, а ви насолоджувались улюбленим смаком, скористайтесь моїм рецептом дієтичних чебуреків, які у кримських татар мають окрему назву – янтикі.  Продовжувати читання Хрусткі чебуреки з сиром і зеленню на сухій сковороді смажені без олії

Бездріжджове прісне тісто здобне і просте – приготування прісного тіста

Бездріжджове прісне тісто – одне із самих простих різновидів тіста, що відомо людству вже багато віків. Його класичний склад максимально простий: вода, сіль та борошно, при чому, останній компонент може бути не лише звичне нам пшеничне борошно, а ще й рисове, кукурудзяне, житнє та багато інших, залежно від  національних особливостей страви.
Продовжувати читання Бездріжджове прісне тісто здобне і просте – приготування прісного тіста

Тісто для пельменів і на вареники та чебуреки

Пропонуємо рецепт тіста для пельменів. Тісто, приготовлене за цим домашнім рецептом виходить дуже смачне, ще і не розварюється. Я б сказала, що це найкраще тісто для пельменів підійде і на вареники. З тіста, приготовленого за цим рецептом я роблю навіть чебуреки.

Продовжувати читання Тісто для пельменів і на вареники та чебуреки

Чебуреки з курячим фаршем – смачні, соковиті і хрусткі

Пропоную свій улюблений, дуже простий і не особливо витратний рецепт – домашні чебуреки з курячим фаршем. Продовжувати читання Чебуреки з курячим фаршем – смачні, соковиті і хрусткі