Біляші в духовці з начинкою з фаршу і картоплі – смачні і дієтичні

Шанувальникам домашньої випічки – ситної і смачної – пропонується рецепт приготування соковитих м’ясних біляшів. Начинка для даної випічки – це подрібнене яловиче м’ясо, доповнене кубиками картоплі. Випікати свої біляші буду в духовці, а тісто для них вирішила замісити на сухих швидкодіючих дріжджах. Смачні домашні біляші в духовці – відмінна дієтична страва для ситного перекусу! Продовжувати читання Біляші в духовці з начинкою з фаршу і картоплі – смачні і дієтичні

Листкова самса з куркою з готового листкового тіста

Для шанувальників смачної домашньої випічки я підготувала сьогодні простий рецепт – ніжна самса з куркою. Щоб швидше побалувати рідних свіжою випічкою та спростити процес приготування, я частенько використовую придбане в магазині готове листкове тісто. Начиняти випічку будемо фаршем з курячого філе чи то грудки. Продовжувати читання Листкова самса з куркою з готового листкового тіста

Коржі на кефірі з м’ясом і зеленню на сковороді

Коржі на кефірі – поживна, проста та смачна страва, яка сподобається вам і вашим рідним. Продовжувати читання Коржі на кефірі з м’ясом і зеленню на сковороді

Кайнари – татарські пиріжки з м’ясом в духовці

Кайнари – це татарські пиріжки з м’ясом.  Дуже смачні та поживні.  Власне, цим і славиться татарська кухня. Продовжувати читання Кайнари – татарські пиріжки з м’ясом в духовці

Дріжджові смажені пиріжки з фаршем на сковороді

Жодна з господинь не відмовиться мати в записнику простий рецепт смачних домашніх дріжджових пиріжків із м’ясом. Продовжувати читання Дріжджові смажені пиріжки з фаршем на сковороді

Узбецька самса з листкового тіста або пиріжки з м’ясом

Самса – це смачна азійська страва, яка з’явилася ще 2 тисячоліття тому. Вона стала популярною у багатьох країнах, і зараз ми пропонуємо рецепт узбецької самси з м’ясом. Продовжувати читання Узбецька самса з листкового тіста або пиріжки з м’ясом

Дріжджові пиріжки з фаршем в духовці – дуже смачні

Домашня випічка у духовці – це завжди смачно, ситно та корисно. Саме за безліч гастрономічних переваг господині так полюбляють її готувати в домашніх умовах. Сьогоднішня пропозиція до столу – ситні дріжджові пиріжки з фаршем, запечені в духовці. В якості начинки використаємо змішаний м’ясний фарш. Сподіваюся докладні фото, якими я супроводжуватиму рецепт, допоможуть вам спекти пиріжки ще смачніші за мої. Продовжувати читання Дріжджові пиріжки з фаршем в духовці – дуже смачні

Ечпочмаки – дріжджові трикутні татарські пиріжки з м’ясом і картоплею

Випічка під назвою ечпочмак (можете зустрічати і як ічпочмак, учпочмак або ешпешмак) прийшла до нас з національної татарської кухні. Це пиріжки с м’ясною начинкою у формі трикутників, що готуються з дріжджового (інколи прісного) тіста та випікаються в духовці. Продовжувати читання Ечпочмаки – дріжджові трикутні татарські пиріжки з м’ясом і картоплею

Слойки з фаршем з листкового тіста – смачні повітряні листкові пиріжки

Якщо ви хочете побалувати рідних смачною домашньою випічкою, а часу обмаль, скористайтеся швидким варіантом випічки – придбайте в магазині готове листкове тісто. Працювати з таким листковим тістом дуже легко, завдяки чому діти із задоволенням долучаються до творчого процесу приготування випічки. Мій малий помічник сьогодні запропонував приготувати не просто слойки з фаршем з листкового тіста, а створити оригінальні мішечки з соковитою м’ясною начинкою, що ми і зробили.  Продовжувати читання Слойки з фаршем з листкового тіста – смачні повітряні листкові пиріжки

Ечпочмак на кефірі чи сметані – трикутні пиріжки з м’ясом і картоплею

Важко знайти людину, якій би не сподобалися татарські пиріжки трикутної форми з начинкою із м’яса та картоплі. Їх називають ечпочмакі або ічпічмакі чи то учпучмакі. У випічки не тільки багато назв, так само багато є варіантів приготування цих смачних конвертиків. Продовжувати читання Ечпочмак на кефірі чи сметані – трикутні пиріжки з м’ясом і картоплею