Запечені яблука з сиром, медом і арахісом – смачний і корисний яблучний десерт

Запечені яблука з сиром, медом і арахісом – це солодкий пряний десерт з цікавою подачею. Такий легкий яблучний десерт швидкий в приготуванні і для його створення знадобиться всього п’ять інгредієнтів! Експериментуйте з наповненням і прянощами та знайдіть свій улюблений варіант. Переконайтеся, що печені яблука з сиром це дуже смачно.  Продовжувати читання Запечені яблука з сиром, медом і арахісом – смачний і корисний яблучний десерт

Смачні печені яблука в мікрохвильовці з цукром

Яблука, запечені в мікрохвильовці з цукром – це дуже простий десерт. Продовжувати читання Смачні печені яблука в мікрохвильовці з цукром

Домашній глінтвейн з червоного вина з грушею, апельсином і корицею

Глінтвейн є надзвичайно популярним зимовим напоєм у країнах Європи. Перші рецепти були відомі ще в Стародавньому Римі.  Цей ароматний напій не лише чудово підіймає настрій, а й має цілющі властивості. Глінтвейн допомагає протистояти інфекціям та вірусам, сприяє швидшому видужанню та підвищенню імунітету. Проте не рекомендую ним зловживати 🙂 Продовжувати читання Домашній глінтвейн з червоного вина з грушею, апельсином і корицею

Вафельний ріжок з кремом з маскарпоне – оригінальний вафельний десерт

Сьогодні я підготувала для Вас рецепт надзвичайно смачного вафельного десерту з маскарпоне та вершками.  Крім того, я розповім, що потрібно робити для того, щоб вафельні ріжки не розмокали від начинки, а залишалися хрусткими і не втрачали власну форму. Продовжувати читання Вафельний ріжок з кремом з маскарпоне – оригінальний вафельний десерт

Пісочні кошички із заварним кремом

Господині, котрі часто готують самостійно кондитерські вироби, завжди хочуть здивувати свої рідних чимсь новеньким. Ця стаття для тих, хто не боїться смачних солодких експериментів. Продовжувати читання Пісочні кошички із заварним кремом

Сирний десерт із желатином, печивом і ягодами

Дуже смачний сирний десерт із желатином, печивом і ягодами – це можливість нагодувати малюків продуктами, які вони, переважно, категорично відмовляються їсти. Продовжувати читання Сирний десерт із желатином, печивом і ягодами

Миндально-шоколадна домашня панна-котта

Шоколадно-мигдальна панна-котта – це оригінальний десерт, що має італійське походження. Він неабияк зачарував своїми запаморочливими пахощами та дуже ніжною структурою багатьох ласунів у всьому світі. Не може не радувати й те, що цей десерт не треба пекти, а це значно заощаджує час.
Продовжувати читання Миндально-шоколадна домашня панна-котта

Прості мафіни з полуницею на кефірі

Є англійський та американський спосіб приготування мафінів. Рецепт легких і соковитих мафінів з полуницею, про який йтиметься далі, є американським «підходом» до цієї випічки. Вони більше нагадують класичні кекси, а англійський варіант, схожий на булочки.
Продовжувати читання Прості мафіни з полуницею на кефірі

Відкритий пісочний пиріг з рубленого тіста зі смородиною і меренгою

Гарячий запашний пиріг асоціюється з домашнім затишком та родинним теплом. Сьогодні розкажу як приготувати відкритий пісочний пиріг з рубленого тіста зі смородиною і меренгою. За наявності сучасної кухонної техніки приготувати фруктовий чи ягідний пиріг з пісочного тіста – справа кількох хвилин. Для начинки підійдуть будь-які свіжі ягоди чи фрукти. Продовжувати читання Відкритий пісочний пиріг з рубленого тіста зі смородиною і меренгою

Домашнє морозиво пломбір з молока і крохмалю

Морозиво – це один з найкращих та найулюбленіших десертів. Але магазинне морозиво далеко не завжди є смачним. Тому пропонуємо вам дуже простий рецепт домашнього морозива. Продовжувати читання Домашнє морозиво пломбір з молока і крохмалю