Сирний десерт із желатином, печивом і ягодами

Дуже смачний сирний десерт із желатином, печивом і ягодами – це можливість нагодувати малюків продуктами, які вони, переважно, категорично відмовляються їсти. Продовжувати читання Сирний десерт із желатином, печивом і ягодами

Фондан шоколадний – хрусткі кекси з рідкою начинкою всередині

Тістечко Шоколадний фондан – це французький десерт з рідкою серединою. Його назва у перекладі означає “шоколад, який тане”. Вважається, що це десерт із капризним характером, а отже, його необхідно правильно випікати. Серединка готового кексу повинна залишитися рідкою, а ніжне бісквітне тісто – пропектися та стати хрустким. Продовжувати читання Фондан шоколадний – хрусткі кекси з рідкою начинкою всередині

Відкритий пісочний пиріг з рубленого тіста зі смородиною і меренгою

Гарячий запашний пиріг асоціюється з домашнім затишком та родинним теплом. Сьогодні розкажу як приготувати відкритий пісочний пиріг з рубленого тіста зі смородиною і меренгою. За наявності сучасної кухонної техніки приготувати фруктовий чи ягідний пиріг з пісочного тіста – справа кількох хвилин. Для начинки підійдуть будь-які свіжі ягоди чи фрукти. Продовжувати читання Відкритий пісочний пиріг з рубленого тіста зі смородиною і меренгою

Оригінальний бісквітний десерт: бісквіт в силіконових формочках з желе та ягодами

Дієта не є приводом відмовлятися від ласощів. Ідеальним свідченням цього є легкий в приготуванні бісквітний десерт з желе та ягодами свіжої малини. Продовжувати читання Оригінальний бісквітний десерт: бісквіт в силіконових формочках з желе та ягодами

Домашнє ягідне желе з желатином з брусниці – смачний низькокалорійний ягідний десерт

Серед ласунів можна зустріти багато шанувальників такого легкого десерту, як фруктово-ягідне желе. Великий асортимент різноманітних готових желе та напівфабрикатів для його приготування можна легко знайти в будь-якому магазині.
Продовжувати читання Домашнє ягідне желе з желатином з брусниці – смачний низькокалорійний ягідний десерт